Šidítko – poradí zkušená maminka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66
24.11.10 16:42

Siditko pro pusinku maleho novorozence

Maminky, moc vas zdravim s nasim dablikem, potrebovala bych porodit ohledne siditka. Mame malinkou pusinku a uz asi nemuzu, ze pristupuju k utlumeni vesmes celodenniho kriku dudlikem.. Koupila sem pred porodem Avent sensitive, ale ten je na nas moc dlouhej a asi i velkej, neporadila by nam nejaka zkusenejsi maminka:)? Koupila sem uplne obyc v Tete drogerii za 15Kc, zijeme na vesnici, takze musim vse objednavat v lekarne nebo pres net, a ten obyc nam sedel velikosti, ale ten material.., za 30min. bylo po dudliku:zed: ,, Dekuju za kazdou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
24.11.10 17:24

Ahoj, malá má od narození oblíbený dudlík od MAM, má takovou širší placatou savičku a dobře se jí drží, ještě před porodem jsem nakoupila dudlíky od Nuku, ty mají docela malé savičky, ale špatně se jí držely v puse, dost jí vypadávaly. Také je lepší, když má dudlík na držení jen takový ten knoflík a ne kroužek, za ten se vždycky zachytila rukou a dudlík si vytáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
24.11.10 17:43

Za 30 min bylo po dudlíku? To jsem ještě neslyšela… Náš nejmladší vzal na milost právě tuhle kytičku za 15 Kč a měsíc mu vydrží určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.11.10 17:53

Ahoj já jsem koupila dudlík od sauvinexu a malý ho má nejraději jiný nechce.a dudušek vydržel dlouho. a neměl ho ani otlačený na pusince. Mají je na www.mimimi.cz.
Moc doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
24.11.10 17:56

Naše Terezka jela taky v kytičce, ale mně se hnusila, tak jsem pak na netu našla dudlík třešnička od Canapol babies:

http://www.detiazahrada.cz/…/_var=295273

A jelikož je tady u nás taky neměli, objednala jsem je na netu. Vygooglila jsem si nejlevnější a koupila různé barvy a různé velikosti, aby nám vydržely.

Dva balíčky tu ještě mám. Kdybys měla zájem pošli SZ a můžu ti jeden balíček poslat pošlou na zkoušku abys nemusela objednávat draze. Na ceně a barvě se domluvíme. Já je mám schované pro další mimi, ale klidně ti nějaký pošlu. Jsou to nová nenačatá balení. Mám asi dvě barvy a velikosti. :palec: Terce moooc chutnaly. Dudala až do roka. Já je moc nechtěla vyvařovat tak jsem radši objednala tenkrát víc ks a po druhém vyvařování vyhodila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.11.10 18:00

Ahoj. Máme od Nuku, který vyplivuje a menší, od Canpol babies, který cumlá pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.11.10 18:09

dekuju moc za rady, ted sem objednala asi 10 ruznych dudliku dle vasich rad :palec: a toho, co sem se doctla, snad nam nejaky sedne, nechci, aby moje prsa skoncila misto dudliku, uz ted trosku trpim pri kojeni, natoz jeste dudlat :zed: .. Jinak z te Tety drogerie to nebyla kyticka, ale druhy typ dudliku oznaceny jako baby velke, nechapu to take, ale opravdu po chvilce mel poruseny tvar nevratny, myslim, ze slo o vadu vyroby, ale docela me to vylekalo, nemel by prece dudlik prasknout nebo tak, natoz menit tvar pri dumlani, muj nazor :think: .. takze dekuji, do tydne dojde balik a ja sem pisnu, jak sme uspeli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
24.11.10 18:42

U nás ze začátku nejel žádnej, nechala jsem to vyhnít a když si začal cucat pěstičky, tak jsem znovu zkusila dudák a konečně jsem uspěla. Našemu malému jedou ty z DM drogerie, širší placatý, hodně podobný má i Mam nebo Avent (ten je ale delší). Všechny tyhle bere v pohodě. Bere silikon i latex, důležitý je pro něj tvar. Ortodontický Tommee Teeppee ani kulatý Farlin mu extrémně nejedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
24.11.10 21:06

Já se musím přiznat, že jsem byla vždy proti dudlíku, MOJE DÍTĚ dudlík mít nebude! Nepotřebuje!! No a teď jsou Honzíkovi tři měsíce, objevil svoje ručičky a na uklidnění je schopný si sát tři prsty naráz ale úplně jako maniak!! Tak jsem se na to nemohla dívat, vyvařila důdl od Nuku a zkusila mu ho dát. Dvakrát mi ho s chutí vyplivl, potřetí přišel na to, k čemu je to dobré a ten blažený výraz.. skoro jsem začala na dudlík žárlit. V porodnici jsme ještě dostali dudlík MAM, a ten se mi zdá zatím nejlepší. Dudláme ale teprve třetí den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
25.11.10 14:04

Micus, přesně, když člověk vidí tu slast, co dudu způsobuje, tak ho nemůže miminu odepřít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
25.11.10 14:05

Natali se narodila maličkatá, takže nechtěla skoro žádný dudlík kvůli velikosti, pořád se nadavovala. Koupili jsme Suavinex pro nedonošence, myslím -2 až 4, fyziologický a latexový a dudlá o 106 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.11.10 09:13

Tak vcera sme poresili alespon dudliky od NUKU a Farlin, co se u nas sezenou, neuspel ani jeden ze tri :-( .. Ted cekam na dalsi balik dudliku, vc. tech pro nedonosene a dalsi znacky, takze pak zkusim a dam zase vedet i primo znacky, co uspely ci nikoli. Sem fakt na prasky, pac kdyz mi dumle prso, au au, tak se pri tom i krasne vyprdika a uklidni, ale bradavky mam uz snad i vvytahany:D a hlave teda extremne citlivy a pri kazdym prisati na kojeni prozivam stres z bolesti a nerada bych si to tak brzo zacala kazit psychicky a fyzicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
26.11.10 10:29

Bibino,
a co takhle zkusit malému na dumlání čistý malíček? Samozřejmě s dokonale zkrácenými nehty (nenosíš gelovky?). U Honzíka to fungovalo už v porodnici. Rozhodně to nebude tolik bolet, jako když žmoulá bolavou bradavku. Myslím to jako provizorní řešení, že najdete vyhovujícího dudlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.11.10 13:11

Víš co, já bych se vysmolila na nějaký drahý dudlíky, proboha k čemu to??? Spíš vyzkoušej- jsou různé tvary. Mě kluci nechtěli ani jeden ten silikonový- je to moc tvrdé. Oba byli na gumovém dudlíku- je třeba ho akorát pořádně vyvařit. No a tvar- ze začátku úplně ten kulatý a teď už chce takový ten šišatý. Co úplně bojkotovali tak ten z jedné strany jakoby seříznutý.
Každopádně ty drahé dudle jsou úplně na prd a akorát si ty děcka zbytečně rozežíráme.
Paradox je- a to už jsem slyšela od několika mamin- že jak máš gumový dudlík, savičku do flašky chce jen silikonovou a naopak.
Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.11.10 13:14

Jo a my máme taky obyčejný dudlíkyz DM drohgerie- jsou dva v balení a stojí do 40kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí