Aviváž Silan Crystals

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
27.1.12 07:52

silan crystals

ahojky nemáte někdo vyzkoušenou tuhle aviváž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
27.1.12 08:07

Nemám a ani jsem to u nás ještě neviděla…
Jenom jestli se to sype do pracky primo k pradlu tak bacha na to az se ty krystalky rozpusti aby tam nebyly tecky…to se me jednou stalo s necim podobnym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M.Junová
20.6.12 12:18

…dobrý den, mám s touto aviváží zkušenost a nepoužívám už nic jiného…nádherná vůně, zkrátka super :potlesk:…mohu jen doporučit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29.6.12 15:18

Ja mam vyskušany ružovy je super pradlo vonia užasne kamaratka ma skusenosti s bielym a tak isto si ho chvali, prosim vas a viete kde sa da kupit? u nas ho uz nemaju a neviem ho zahnat a strasne rada by som ho kupila nasim domov na SR pretoze ani tam nie je v predaji dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MILUSKA09
14.8.12 20:15

LUXUS

..ženy, holky, dámy :lol:,nevíte některá kde by se dala sehnat žlutá?…tu už mám doma jen jednu a upozorňuju, že ta je z těch čtyř TA NEJ :palec:…kdybyste některá věděla, byla bych ráda :mavam:…moooc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lucia_Lucia
15.8.12 08:22

Myslis vanilka alebo orient?

• Citovat
  • Upravit
MILUSKA09
15.8.12 09:32

…já to tam sypu a ještě se mi nic podobného nestalo :jazyk:…jestli tam toho nedáváte moc :roll:…u nás to kupuku u Vietnamců-ostatně ty mršky šikmooký mají všechno :D :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mahare
20.9.12 10:17

Mahare

Ahoj Holky,
já s touto aviváží mám naprosto úžasné zkušenosti a kupovala jsem jí taky u vietnamců, ale už jim došly zásoby. Tak se chci optat jestli neznáte někdo nějaký stránky, nebo obchod kde by se to dalo sehnat.
Dík moc. Jinak já používám modrou a nádherně a hlavně dlouho voní a sypu to rovnou do bubnu pračky. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Katchak
30.9.12 18:47

http://www.mimibazar.sk/foto.php?…

Jinak na netu se podle mě sehnat dá..Já ji tady u nás kupuji v takový veliký drogérce v Bydžově a jsem s ní taky naprosto spokojená..A ani nedávám to množství jaké tam je uvedeno..

• Citovat
  • Upravit
Jitka Kupková
20.7.13 13:29

Aviváž Crystals

Ta aviváž se dává do bubnu hned na začátku praní s práškem nebo musím počkat na poslední máchání a pračku otevřít? Zatím jsem nemluvila s nikým kdo s tím má zkušenost. Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný