Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky nemáte někdo vyzkoušenou tuhle aviváž?
Nemám a ani jsem to u nás ještě neviděla…
Jenom jestli se to sype do pracky primo k pradlu tak bacha na to az se ty krystalky rozpusti aby tam nebyly tecky…to se me jednou stalo s necim podobnym…
…dobrý den, mám s touto aviváží zkušenost a nepoužívám už nic jiného…nádherná vůně, zkrátka super
…mohu jen doporučit ![]()
Ja mam vyskušany ružovy je super pradlo vonia užasne kamaratka ma skusenosti s bielym a tak isto si ho chvali, prosim vas a viete kde sa da kupit? u nas ho uz nemaju a neviem ho zahnat a strasne rada by som ho kupila nasim domov na SR pretoze ani tam nie je v predaji dakujem
..ženy, holky, dámy
,nevíte některá kde by se dala sehnat žlutá?…tu už mám doma jen jednu a upozorňuju, že ta je z těch čtyř TA NEJ
…kdybyste některá věděla, byla bych ráda
…moooc děkuji ![]()
…já to tam sypu a ještě se mi nic podobného nestalo
…jestli tam toho nedáváte moc
…u nás to kupuku u Vietnamců-ostatně ty mršky šikmooký mají všechno
![]()
Ahoj Holky,
já s touto aviváží mám naprosto úžasné zkušenosti a kupovala jsem jí taky u vietnamců, ale už jim došly zásoby. Tak se chci optat jestli neznáte někdo nějaký stránky, nebo obchod kde by se to dalo sehnat.
Dík moc. Jinak já používám modrou a nádherně a hlavně dlouho voní a sypu to rovnou do bubnu pračky. ![]()
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
Jinak na netu se podle mě sehnat dá..Já ji tady u nás kupuji v takový veliký drogérce v Bydžově a jsem s ní taky naprosto spokojená..A ani nedávám to množství jaké tam je uvedeno..
Ta aviváž se dává do bubnu hned na začátku praní s práškem nebo musím počkat na poslední máchání a pračku otevřít? Zatím jsem nemluvila s nikým kdo s tím má zkušenost. Díky za odpověď.