Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mě pomohl fakt kvalitní šampon, maska a conditioner bez silikonů. A pravidelně zastřihovat konečky. Zkus se zamyslet, kdy to začalo a co mohlo být příčinou, co je jinak? 🤷🏻♀️
@Martinamimi1 šampon, kondicionér a ochranu před teplem Tresemme, masku a leave-in Dr. Sante hydratační
@Anonymní píše: Více
Mně to začalo právě velkým stresem. Nejdříve padání a oak lámání. Trvalo mi asi 3 roky se toho zbavit a pořád to není, co před tím 😔 Ale že se vlásky lámou i dceři… 🤷🏻♀️
@cverunka také mi předtím padaly a teď se lámou. Možná to tedy začlo tech 2,5 roku zpět. V to období jsem s dcerkou utekla od partnera a ty časy byly velice náročné na psychiku. Bohužel si ale nemůžu dovolit nějakou kvalitní kosmetiku. To mi právě řekla kadernice, že vsází na tvrdou vodu, jelikož se lámou i dceři. Ale i s tím filtrem se ulamují bohužel🤷🏻♀️
Doporučuju zvolit něco kvalitnějšího, já používám asi 2 roky paul mitchel je to drsžší kosmetika, ale funkční. Mám řadu na růst vlasů a od října mi vlasy vyrostly asi o 15cm a mám je zdravý, pravidelně zastřihuju u kadeřnice (na podzim jsem zkrátila o 15-20cm)
Měla jsem i kouty, hodně vlasů mi vypadalo a teď už mi to hezky dorostlo. Používám i masku na vysokou hydrataci.
Fénuješ vlasy po mytí?
@Martinamimi1 na kvalitnější bohužel nemám, jsem na dcerku sama a její otec nijak nepřispívá.
Ano, vlasy fénuji po mytí
To chápu, mrzí mě tvoje situace.
Ještě můžeš zkusit vitaminy z dmka, ty stojí pár korun a jsou vlasy a nehty.
Tak to je jasné. To bude ono. Pokud nemůžeš investovat do dražších přípravků, zkus vitamíny Biosil z lékárny (80kc). A zkus hledat levnější varianty kosmetiky, které mají nějaké lepší složení ( ne silikony- ty vlas obalí a pak se nevyživuje a láme se). Myslím, že Zaja a i něco od Aussie tohle splňuje. Dobré jsou údajně i octové oplachy- zkus pohledat na netu nějaké návody.
Ahoj. Jsem z toho neskutečně zoufalá a prosím o radu. Už delší dobu (cca rok a půl) se mi lámou vlasy po celé délce, ale nejvíce cca 10cm od kořínků. To samé i skoro 3 leté dceři, ale u ní to není tak dlouho. Vždy při mytí mám plný odpad vlasů a lámou se i v průběhu dnů. Na doporučení jsem koupila filtr na tvrdou vodu, ale lámání pokračuje dál. Moc prosím o jakoukoliv radu či zkušenost, co vám pomohlo. Moc děkuji 🙏🏻 🥺