Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky.
Už 3 roky v kuse hledám vysněný dum.Už jsem hodně polevila v nárocích na bydlení a přesto nikdy nic neklapne.Bud nás někdo podvede a nebo předběhne a nebo se najde nějaký zádrhel.
Za ty 3 roky jsem viděla snad už 100 domu a už jsem s toho šíená a nevim jak dál
.
tet jsem se konečně zamilovala do domečku a v pátek jsem měla zaplatit rezervační poplatek.Pan z Rk nám zaručil za malej poplatek do kapsy že do pátku počká(čekala jsem na vyřízení malé pujčky) a ve středu nám dum prodal někomu jinému(nejspíš dal do kapsy více).To bylo asi to největší zklamání,proto že hypo jsme samozřejmě dostaly
a paníze na rezervaci jsem také měla,ale on nás ujištoval že do pátku at neplatíme,že počká jen nám. ![]()
Takže začíná už asi 100 kolo hledání a já už nevím co dělat.
Neporadíte jak se k nějaké nemovitosti dostat? 1)Mám podané ruzné inzeráty 2)dala jsem na kafe ruzným rk zaměstnancum aby mě o všem informovaly 3)projíždím neustále s reality 4)dokonce jsem se snížila k tomu že jsem vylepila i pár letáku ![]()
a co tet ??Je ještě vubec něco co jsem neudělala?Manžel tvrdí že málo hledám
,že se něco objeví,ale vždycky bud přijdem pozdě a nebo nákej problém.
Neznáte prosím nějaké stránky kde nabízí domy bez rk?Nejlépe samozřejmě Plzen a okolí?
Co třeba invest,funguje to ještě vubec?Jsou tam i domy?
Jsou nějaké stránky kde mohu vložit popotávku??
Dostaly jsme i pozemek na stavbu Rd a z vodáren nám zamítly pustit vodu a kanalizaci kvuly stop stavu,takže další zlamání
Vim že někomu moje šílenství přijde asi směšné,ale už s toho opravdu mám deprese
a polejvá mě horko ![]()
Budu ráda za každou radu a nebo alespon za pocit že někdo to měl stejně a nakonec to dopadlo dobře.
Samozřejmě jsem vázaná určitým limitem ale to asi každý
.
Každý z nás je tahá peníze a přesto k ničemu.
Díky kamča a spol…
Kamčo - naprosto chápu tvou beznaděj! a to hledáme jen vhodný byt +- měsíc ![]()
To,co se nám líbí nám někdo vyfoukne a to co na nás zbude se nám zcela nelíbí , zatím jsme ještě neudělali moc ústupků, ale je mi jasné, že je budeme muset udělat
, na druhou stranu si chci počkat na ten nej. Ale po 3 letech už to musí být celkem síla…
já si myslím, že děláš co můžeš, váš kraj neznám, možná ještě hoď poptávku na nemovitosti přes avizo.cz,pokud už máš u všech realitek, jinak mě nic nenapadá
tak hodně štěstí, věřím, že se dočkáme!
Ahoj Kamčo. Na B-C jsem náhodou narazila na tuto diskuzi-VÍM O DOMĚ, BYTĚ - na prodej, ke koupi…,Skus tam do ní napsat svůj požadavek a nebo pohledat v napsaném třebas najdeš co hledáš
.Hodně zdaru při hledání.
teď jsem ještě koukla na bezrealitky.cz ale nevím, co jsou zač ![]()
Holky díky.Na realitky jsem už mrkla a kouknu na vše co kdo hodí:-)
Avízo neznám taky na to hned jdu a na bc také mrknu ![]()
Dokonce jsem už uvažovala že se nechám zaměstnat v RK.Víte že rk makléř v postavení junior má 60% z provize?To dělá i 60 000
.
Pak bych měla ke všemu přístup jako první ![]()
borisko tak moc držím palce.Měsíc je krátká doba a určitě něco seženete i když to mi říkal po měsíce,po roce,po dvouch po třech taky každý ![]()
Je jasný že musíme vybrat to nejlepší,přece jen to je mnohdy na celej život ![]()
A já do našeho šílenství zatáhla už pomalu celou rodinu ![]()
nejhorší je že dneska ani náká ta kačka do kapsy jak jsem zjistila nic neznamená
,vždycky se najde někdo kdo dá víc ![]()
Tyjo, neporadím, ale myslím na vás, ať se vám podaří co nejdřív něco sehnat… ![]()
My čekáme na bydlení taky, už je to 2,5 roku, ale u nás je to z jiných důvodů - chceme stavit ![]()
Nejhorší teda je, že si někdo nechá dát do kapsy klidně od víc lidí a pak to stejně dá ještě někomu jinému… Bože bože, kam ten svět spěje ![]()
Angua píše:Nejhorší teda je, že si někdo nechá dát do kapsy klidně od víc lidí a pak to stejně dá ještě někomu jinému… Bože bože, kam ten svět spěje
Docela jsem se i těšila na finační krizi,proto že jsem bláhově myslela že lidi nebudou domy kupovat jak všude říkaly ale to také nepomohlo,spíš naopak každej chce ty levnější domy pod 4000 000 miliony ![]()
Držím palce at se Vám to brzy rozjede a mužete se stěhovat ![]()
ahoj Kamčo, tři roky, to už klobouk dolů, já chytala šílenství už po roce hledání…nakonec jsme vybrali domek, kde jsme už tři a půl roku…není to ideál, ale dá se tady v klidu žít…podle mě nejlepší varianta je postavit nové, tak snad v příštím životě ![]()
ještě mě napadá dát si inzerát v místních marketech, jestli to jde, na bezrealitky.cz dávají inzeráty soukromníci, to je fakt… …myslím, že dávat víc není řešení, realiťáci na to asi hřeší a kazí jim to charakter…
a co třeba obejít starosty v obcích,kde by se vám líbilo bydlet a zeptat se…ti mají většinou aktuální info o situaci…
aji píše:
ahoj Kamčo, tři roky, to už klobouk dolů, já chytala šílenství už po roce hledání…nakonec jsme vybrali domek, kde jsme už tři a půl roku…není to ideál, ale dá se tady v klidu žít…podle mě nejlepší varianta je postavit nové, tak snad v příštím životě![]()
ještě mě napadá dát si inzerát v místních marketech, jestli to jde, na bezrealitky.cz dávají inzeráty soukromníci, to je fakt… …myslím, že dávat víc není řešení, realiťáci na to asi hřeší a kazí jim to charakter…
a co třeba obejít starosty v obcích,kde by se vám líbilo bydlet a zeptat se…ti mají většinou aktuální info o situaci…
Díky
Obejít starosty mě vubec nenapadlo,myslela jsem že to jde uplně mimo ně,ale také tu zkusím,za to už nic nedám.Už jsem i zvyklá že se mnou někde vyrazí dveře ![]()
Lokality máme .Chceme zruč,starý plzenec,tlučná,chotíkov atd.. prostě takové ty lepší okraje okolo plzně do 10-15 km.
Krásné domy jsou většinou daleko a to já zase mimo město jít nechci kvuly malému,abych ho nemusela pořád někam vozit atd..
Tet sice máme ještě jeden dum přímo v PM ale s tím už ani také nepočítám,schuzku mám až na středu a inzerát už je na s realitách asi týden ![]()
Nákou ruinu také nechci.Manžel není manuálně zručný,vše bych musela dělat já
,takže chci jen dum kde se udělá vnitřní modernizace,žádná výměna střechy,podříznutí domu,srovnání atd.. bych nezvládla ani finačně ani psychicky. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Držím palce at se Vám to brzy rozjede a mužete se stěhovat
Mně by stačilo, kdybysme mohli začít stavit
![]()
Angua píše:Kamča.dalmatinka píše:angu a proč nemužete?Angua píše:Držím palce at se Vám to brzy rozjede a mužete se stěhovatMně by stačilo, kdybysme mohli začít stavit![]()
![]()
Ále, naše zastupitelstvo schvaluje nový územní plán pro celé město a děsně jim to trvá
Takže 3 roky budem čekat na územní plán a doufat, že se další vyřizování už nikde nekousne. I když už mi pán z lesní správy naznačoval, že budeme potřebovat jakousi výjimku, protože dům bude blíž než 30 metrů od lesa
Och, jak jsme byli bláhoví, když jsme si mysleli, že budeme u našich bydlet rok, maximálně dva
![]()
Angu to máte nějak podobně jak my.Náš pozemek zakoupen v roce asi 1980.Jako stavební pozemek kam měla do 4 let védst příjezdová cesta.Dodnes tam není nic a ještě pro celou obec litice(vzdálená od plzně asi 5km) vyhlášen stop stav pro vodu.pozemek je z výhledem na přehradu v mírné stráni a vrt na studnu by musel prý být hodně hluboký aby tam nějaká voda zustala.
Navíc okolní domy mají všichni studnu a málo vody ![]()