Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Premejslim jak vylepsit svuj trvalkovy zahon a proklikala jsem se az na tenhle blog.
http://mylivepage.blgz.cz/
Zda se, ze ma celkem poucny obsah, ale netroufam si hodnotit, protoze celou mou pozornost zcela strhlo děsivé orámečkování všech fotografií.
Třeba zde: http://mylivepage.blgz.cz/…ZAHRADY.html orámečkovat fotografii květiny květinovým rámečkem - hele myslíte, že to je promyšlená provokace ala Duchampův Pisoár?
Proč by měla být provokace to, že si dá někdo fotku do rámečku? Třeba se to autorovi líbí, tak to tak dělá ![]()
@Pudloslava nejdřív jsem si myslela, že někdo chce poradit s orámováním fotek… ale i tak jsem si klikla na odkaz a teda nevěřím vlastním očím… to je síla… myslím, že to je totální nedostatek vkusu, žádná promyšlená provokace… protože kdo by sám od sebe chtěl odradit všechny čtenáře?
@barca93 píše:
Proč by měla být provokace to, že si dá někdo fotku do rámečku? Třeba se to autorovi líbí, tak to tak dělá
Tak to predpokladam, ze se mu to asi libi ![]()
Lec ramecek by nemel fotografii uplne zabit.
ne, ze by se mi podobne orameckovani umistene kolem detskych hlav libilo, ale alespon ty deti jsou na te fotce videt. Tres kvetin obklopeny jinimi trsy kvetin zcela zanikne a vypada to jako oskliva tapeta.
@Pudloslava Tak to jako souhlasím, že se tam ta fotka ve výsledku ztrácí, ale tak jako, nic s tím tady na emiminu nenaděláme
. Když se to někomu takhle líbí, tak ať to má
. Mě osobně se to taky nelíbí a skoro mě až z toho bolej oči, když se to tam snažim hledat fotku.
Nekdo to ma proste rad, ja mam na fb nekolik „rameckovych“ pratel, jsou to i lide s vysokoskolskym titulem. Pak je jeste moda vkladat sve foto do různých sablon, treba svuj oblicej do mesice v uplnku apod., to mi stavaji vlasy hruzou, ale kdyz se to nekomu libi, tak co
Tak ja se z toho samozrejme nehroutim a ani nechci, aby se to nejak resilo - diskusi jsem dala do sekce „pro pobaveni“ a to jedine bylo cilem.
No, já bych to řekla asi takhle, pokud to mají být rady zahradnice s ohledem na to, jak která kytka roste a jaké potřebuje stanoviště, tak ať si fotky dává do libovolných hrůz a pokud budou informace zajímavé, tak to nebudu řešit. Ale určitě bych si od někoho takového nenechala radit, jak ty kytky poskládat po estetické stránce
![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, já bych to řekla asi takhle, pokud to mají být rady zahradnice s ohledem na to, jak která kytka roste a jaké potřebuje stanoviště, tak ať si fotky dává do libovolných hrůz a pokud budou informace zajímavé, tak to nebudu řešit. Ale určitě bych si od někoho takového nenechala radit, jak ty kytky poskládat po estetické stránce![]()
![]()
Po tom co jsem shlédla fotky v odkazu, jsem přesvědčená o tom, že ty rostliny na obrázcích musí seschnout a opadat, i když jsou jen na fotce.
Kdyby tam byla „zarámovaná“ smuteční vrba, tak se snad i rozbrečí…
OT - zajímám se docela o realitní trh a poslední dobou si uvědomuji, v čem jsou lidé schopni žít. Když vidím některé ty byty a domy na prodej, tak si nedovedu představit, že bych se tam měla zout nebo posadit…
A narazila jsem na docela dost interiérů, kam by se ty rámečky k fotkám, o kterých je tato diskuze, hodily. ![]()
Je to děs běs
ale jako dozvěděla jsem se, že Bergénie je česky „Badan“, to jsem fakt netušila. Jsem zase o něco chytřejší. Ale dál už moudřet nehodlám, taky by mě z toho rozbolely oči ![]()
@Regina Hero píše:
@Pudloslava nejdřív jsem si myslela, že někdo chce poradit s orámováním fotek… ale i tak jsem si klikla na odkaz a teda nevěřím vlastním očím… to je síla… myslím, že to je totální nedostatek vkusu, žádná promyšlená provokace… protože kdo by sám od sebe chtěl odradit všechny čtenáře?
Každá reklama je reklama
koukni třeba na Myslivcovou, nebo Tučkovou… ![]()
Jinak teda majitel blogu bude asi velice vkusný, nechtěla bych to vidět u něj doma
![]()
@loula píše:
Jinak teda majitel blogu bude asi velice vkusný, nechtěla bych to vidět u něj doma![]()
![]()
Tak nějak ![]()
@donaga píše:
Hlavně že se tam líbí jemuI kdyby měl proužkaté tapety a seačku s kvtovaným přehozem, tak je to jeho volba a když nikoho nenutí pořizovat si stejné věci, tak proti němu nic nemám.
Ale při shlédnutí těch stránek mě napadlo totéž, chtěla bych vidět byt autora
Mě je to taky úplně jedno, co kdo doma má. Jen jsem napsala, že bych to nechtěla vidět
i když možná vlastně aj jo ![]()