Šílený rámečky kolem fotek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulinaaa
21.9.14 16:12

Jinak teda majitel blogu bude asi velice vkusný, nechtěla bych to vidět u něj doma :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Meha
21.9.14 16:35
@loula píše:
Jinak teda majitel blogu bude asi velice vkusný, nechtěla bych to vidět u něj doma :lol: :lol: :lol:

Tak nějak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
21.9.14 17:07
@donaga píše:
Hlavně že se tam líbí jemu :nevim: I kdyby měl proužkaté tapety a seačku s kvtovaným přehozem, tak je to jeho volba a když nikoho nenutí pořizovat si stejné věci, tak proti němu nic nemám.
Ale při shlédnutí těch stránek mě napadlo totéž, chtěla bych vidět byt autora :D

Mě je to taky úplně jedno, co kdo doma má. Jen jsem napsala, že bych to nechtěla vidět :roll: i když možná vlastně aj jo :lol:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
21.9.14 17:16
@donaga píše:
No já bych to právě vidět chtěla, jsem zvědavá a legraci mám ráda :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už vidím tu vitrínku s broušeným sklem :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
lulinaaa
21.9.14 17:27
@donaga píše:
To já si spíš představuji poličku s kraječkou a na ní pracholapače ve stylu andílků a slonů pro štěstí. A uprostřed malého konferenčního stolku malovaná váza s kyticí :mrgreen: Jako já nemám ráda takový ten současný strohý styl v domácnostech, ale čeho je moc, toho je příliš :mrgreen:

Tak to by se ti u nás moc nelíbilo, i na mě je to dost chladné… Jenže chlap je „peněženka“ tak jsem musela taky trošku ustoupit :cert: :lol: líbí se nám každému úplný opak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak