Šílený výběr sporťáku

207
18.12.11 15:35

Šílený výběr sporťáku

Prosím, prosím může mi někdo poradit s výběrem sporťáku? Potřebuju, aby měl tyto kritéria. Skladný a lehký do auta, otočná přední kola, odpružená kola (jízda v lese), možnost zvednutí opěradla pod nožičkama, když dítě usne, jo a spíše 4-kolka, záda do úplného lehu, ucházející nákupní košík. Prošla jsem snad stovku recenzí a prostě jsem nikdy nenašla žádnou pozitivní, když už se mi nějaý líbil. Te´d mám od Romera B-mobile a jsem s ním nadmíru spokojená, když jedu do města, ale na polňačky vážně není, tak bych ho ráda vyměnila za nějaký, který bude super do města i do lesa. Tak prosím poraďte, jestli máte nějaké pozitivní zkušenosti s nějakým super sporťákem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
18.12.11 15:45

s prednima otocnyma kolama mas do lesa smulu ;) to chce poradnou ctyrkolku…co treba mutsy urban rider..teda neni z nejlehcich..ale skladny je..nakupni kos jak krava…nozicky i zada polohovatelny…ma nataceci celou napravu..je to tank do lesa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.12.11 16:03

jnj mvjfjvkkvkkcckkvkk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.12.11 16:05

jhtuttuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.12.11 16:09

No do terénu by byla dobrá i trojkolka…

No a jeden lehčí do města už máš. Takže výběr není tak těžký, co třeba Jané slalom? Nějakou straší
Nebo x lander? Trojkolka nebo čtyřkolka?
Nebo easy walker?
Nebo knorr joggy S?

• Citovat
  • Upravit
3513
18.12.11 16:59

a já moje klasika:
Gesslein F6, do města má přední kolečka otočný, na polňačky má vyměnitelnou přední nápravu. Podle mě, dva kočáry v jednom.
 http://www.gessleincz.cz/…ein-f6-.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.12.11 17:13

a jeste me teda v posledni dobe zaujalo hodne toto https://www.emimino.cz/…fotce-88796/ ale zkusenost s nim nemam…ale vypada naprosto neodolatelne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
18.12.11 17:23

Pokud nemusíš řešit cenu, tak Teutonia be you by mohla splňovat tvoje požedavky http://www.kocarky-teutonia.cz/…barva-trend/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.12.11 19:09

Tak ted´jsem se koukla na svůj profil a nestačím se divit. V oblíbených mám diskuzi a říkám si, vždyt´tam jsem nepřispívala…Otevřu a musím se omluvit. Ty zmatené příspěvky jsou od mé tříleté dcery. Fakt jsem se ještě nezbláznila. Tedy aspoň doufám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.12.11 19:26

prosím Tě, jestli potřebuješ něco do terénu, tak si hlavně nekupuj kočár, který má vepředu dvě menší kolečka. To bys nadávala jako špaček.
Ještě mě napadá I´Coo Peak, přední otočná náprava a výborné odpružení - houpe na pérech. Akorát je fakt těžkej, ale myslím, že si budeš muset stanovit priority, protože to všechno co od něj chceš asi žádný kočár v sobě nemá.
 http://kocarky.heureka.cz/…ak-air-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.12.11 20:57

Teutonia nádhera, ale ta cena. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.12.11 21:01
MMartina1 píše:
prosím Tě, jestli potřebuješ něco do terénu, tak si hlavně nekupuj kočár, který má vepředu dvě menší kolečka. To bys nadávala jako špaček.
Ještě mě napadá I´Coo Peak, přední otočná náprava a výborné odpružení - houpe na pérech. Akorát je fakt těžkej, ale myslím, že si budeš muset stanovit priority, protože to všechno co od něj chceš asi žádný kočár v sobě nemá.
http://kocarky.heureka.cz/…ak-air-2011/

No právě, doufala jsem, že se mi třeba jen nepodařilo najít takový kočár, že jsem třeba blbě koukala a přehlídla. Tak zas nic. Třeba jednou takový vymyslí. Máme čupr odpružený sporťák z dvojkombinace, ale jelikož mi příjde zbytečné mít dva kočáry, tak jsem myslela, jestli náhodou není jeden, který by vydal za oba. Tak hold je budu muset mít oba a přehazovat si je podle terénu. :nevim: Ach jo, ale holky díky za odpovědi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.12.11 21:26

Hele, máme X-lander XA, takže přední kolečka otočná. Ale! Má je hooodně velká, oproti třeba té Teutonii a jsou aretovatelná, takže do horšího terénu zašprcneš a neotáčí se. Odpružená taky nejsou, ale jsou nafukovací a odpružení bych na nich ani nechtěla, páč by to v lese s dítětem házelo jak na vodě. Leh není úplný, spíš nakloněný leh, ale nikdy mi to nevadilo. Koš dostatečný, kočár lehce složitelný, k nejtěžším nepatří. Sice ani k nejlehčím, ale vzhledem k naprosto geniální ovladatelnosti jsem váhu nikdy řešit nemusela. Nohy sklopit jdou a opěrka jde odklopit nahoru, nebo úplně sundat. Cena je navíc hodně příznivá a pokud ho chceš jen do terénu, stačil by i model minulých ročníků a tam je cena úplná pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.12.11 21:28

I coo peak je těžkej šíííííííleně. Zkoušela jsem si ho od kamarádky (na chodníku) a ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.12.11 21:30
MMartina1 píše:

Ještě jsem neviděla kočár, o by měl stejně velká nebo větší přední otočná kolečka, než X lander XA. Jak jsem psala, máme ho, v terénu už toho najezil milion kilomerů a problém nebyl nikdy. Ale je fakt, že ta pidikolečka, co občas vídám na jiných kočárech by mě teda do terénu ani nenapadlo vytáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí