Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky zvažuji koupi sportovního kočárku,váhám mezi Pegperego GT3 a Gesslein F4 buggy,o peregu jsem četla že hodně vrzá,vibruje mu přední kolečko a další nevýhody jako pláštěnka bez krytí bouy atd ahlavně problém s reklamacemi
.Gessleiny nikdo moc nehodnotil a tak jsem opravdu na vážkách
Uvítám jakékoliv reakce děkuji všem ![]()
Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:48
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyMám GT3 a ad vrzání, ano vrže, ale přijde mi, že hlavně při manipulaci na místě, za jízdy ne, kolečko se mi rozvibrovalo jednou, na bruslích, nebylo zaaretované, jinak nikdy. Pláštěnka bez krytí boudy se mi taky moc nelíbí, někdo mi říkal, že tam pasuje velká od emitexu, ale zatím jsem to nezkoušela, přiznám se, že jsem tu pláštěnku ještě nevytáhla neb za deště mě nikdo ven nedostane, pokud to není nezbytně nutné a i pak to spíš řeším autem a nosítkem.
Ad reklamace neporadím, kupovala jsem ho starší (nový se přiznám mi bylo líto peněz), mám ho druhým rokem, ta paní ho měla myslím rok a nebyl s ním sebemenší problém.
Pokud chceš další nevýhody, tak je to tank, s nasazenou hlubokou korbou ho sama nezvedneš do autobusu (sporťák tam zvednu, ale není to sranda) a pokud ho chceš vozit v autě, tak to chce kombíka.
Výhody, je úžasně velký, precizně zpracovaný, někdo u něj myslel a jsem s ním naprosto spokojená. I když jsem kvůli němu pořizovala větší auto ![]()
Ještě jsem se podívala na tu F4, tu tedy neznám, ale typově je to úplně jiný kočár, tady bych tedy neřešila výhody a nevýhody, ale rozhodla bych se, který typ chceš a podle toho pak volila ![]()