FOTO: je možné, aby čárka na testu zeslábla

5
28.11.25 04:20

silná a slabá čárka

Chtěla jsem se zeptat jestli je možné aby čárka na testu třeba zeslábla a bylo by to těhotenství i když 2 dny předtím byly silnější, mám 4-5 dní zpoždění a bolí mě celkem hodně v podbřišku a prsa jak kdyby měla dojít ms. A poslední ms byla 25.10., mám cyklus 29-31 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
701
28.11.25 06:45

Z jednoho slabšího testu bych nedělala závěry, zkus za tři dny další test z ranní moči. Uvidíš, jestli čárka slábne, sílí nebo je stejná. Nemá teď cenu testovat denně, opravdu vydrž, ať můžeš ten rozdíl jednoznačně vidět. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
28.11.25 06:47

Taky mi to různě kolísalo, když jsem testovala každý den 😊 nicméně stejně nezbývá nic jiného než vydržet, také držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.11.25 06:50

Také mi čárka zeslábla, nic to neznamenalo a za tři dny rodím, přeji mnoho štěstí ať to vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.11.25 07:16

Muze to byt biochemko, a muze to byt uplne v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
28.11.25 08:31
@Sara696 píše: Více

Sance asi je, ale spis to bude biochemko, takze MS dorazi. To se stava hodne casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13896
28.11.25 09:12

Ten test není tak citlivý, aby odhalil kolísání hcg. Pokud tam hcg je, tak to test ukáže, i sílí, ale že by odhalil, že místo 200 hcg je tam jen 150 a klesá, to ne. Takže bych to neřešila…

Jinak ale je lepší testovat z ranní moči, obden. Dělat to víckrát za den nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
28.11.25 09:15

Mne kdyz carka zeslabla tak z toho miminko na konci nebylo. Ale znjednoho testu se nic moc vyvodit neda, zitra nebo necer muze byt zas silnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
28.11.25 09:28

… a proto je lepší otestovat a když je tam už pěkná silná čárka, tak už na další papírky nečůrat.

Přijde mi divné, že by za 24 hodin hCG kleslo tak rychle, že by to z poměrně silné čárky udělalo slabou. Kdybychom vsázeli nějakou pošahanou sportku, tak bych tipla hodně naředěnou moč, ale jak píšou holky - neoblíbená fráze - je to 50:50, síla testu nevypovídá o prosperitě těhotenství a testy nejsou tak citlivé, aby se jimi dalo spolehlivě sledovat hCG.

Už netestuj, objednej se za 2-3 týdny k doktorovi, kdyby se něco dělo, navštiv ho dřív. Ale jsi na úplném začátku a pocity jako před MS jsou naprosto běžné. Můžeš si skočit na krev dneska a pak po víkendu a nechat si jako samoplátce zjistit hladinu hCG, ale podle mě to nemá smysl a jen by ses stresovala ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.11.25 21:33

Z ranní moči mám další test ten poslední a je zas čárka vidět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
30.11.25 07:33

@Sara696 no vidíš:) tak těhotenství pokračuje a bylo to jen koncentraci moči. Tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.25 14:03

A je možný že by i digitální test ukazoval falešně a všechny ty testy? mě ukázal i digitální dnes 3+ pozitivní a na kontrolu mám jít až za dva týdny. A je normální že mě hlavně večer boda celkem silně v podbřišku třeba v noci při čurání a pak kdyz se zvednu spis je to vic na pravý straně ale nekdy celkově v celým a tak celkově me to boli nejvíc v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
7.12.25 23:01

@Sara696 neukazujou falesne. Jen se proste muze stat, ze se embryo prestane vyvijet a tehotenstvi skonci - v prvnich tydnech hodne caste. Cim starsi zena, tim castejsi.. Nic nepoznas. Jen samozrejme pokud neroste hCG, to poznas, nakonec prijde MS. Testem sice spatne, ale vetsi pokles ano.
Ale cele tehotenstvi se budes bat a cekat. To je proste tak :kytka:
Navic jsi poraovnala testy jinych znacek, dva horni jsou jinak zelene. To se neda porovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí