Silná bolestivá menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1439
27.12.18 12:57

A to jsou tvoje prvni tri ms od porodu? Jestli jo, tak jsem to taky tak mela.. Prvnich nekolik cyklu masakr, ale nastesti se to trochu srovnalo samo. Jestli ne, tak nevim..to musis k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1480
27.12.18 13:07

Já měla velmi bolestivou menstruaci už před porodem. Teď po porodu je opět bolestivá a k tomu ještě mega silná. Musím mít tampon + vložku a po hodině měnit a to i v noci vstávám třeba 2×........ Navic ty bolesti, křeče, bývá mi i špatně od žaludku....... Fakt hnus no. Jsem 8m po porodu a obávám se, že už to tak hold bude… Uvažuji o tělísku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.18 13:08

@Staworowski a řešila jste to s doktorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
27.12.18 13:12

Zkuste kapicky Gynex. Srovnaly me po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
27.12.18 13:14
@Kristyna167 píše:
@Staworowski a řešila jste to s doktorem?

Neřešila, nemyslím si že to je něco neobvyklého. U nás v rodině to tak má ségra a máma to taky měla. Doktorka max dá antikoncepci (ať už prášky nebo tělísko), to průběh ms zmírní. Já prášky nemůžu a o tělísko uvažuji, jen kvůli zmírnění ms, ale moc se mi do toho nechce. Předpokládám že taky nemáte žádnou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.18 13:47

@Staworowski neužívám a o tělísku do budoucnosti taky uvažuju :) jen je divné že celou dobu v pohodě jo bolesti jsem měla ale už jsem si zvykla jen to že každou hodinu musím měnit, navíctolik krve. Přijde mi to divné no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.18 13:48

@dana.dv zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
27.12.18 14:00

Ja mam teda druhou ms po porodu a je to mazec,toto jsem v zivote nezazila,obcas mam pocit,ze znovu rodim,boli me zada,trisla no proste cely spodek ale myslim si ze po porodu je to normalni,ja s tim na gyndu nesla pac antiko nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
27.12.18 14:33
@Kaci89 píše:
Ja mam teda druhou ms po porodu a je to mazec,toto jsem v zivote nezazila,obcas mam pocit,ze znovu rodim,boli me zada,trisla no proste cely spodek ale myslim si ze po porodu je to normalni,ja s tim na gyndu nesla pac antiko nechci.

Jj na gynde daj max antikoncepci, myslím že když ji člověk nechce, je asi zbytečné to tam řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
27.12.18 19:02

Já to měla silné a bolestivé a byla to endometrioza. Uvidíme co teď po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.18 22:19

@Maminanamatersky nene prave že přes rok to bylo dobrý a až teď poslední 3 měsíce masakr. Rodila jsem 2017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí