Silná menstruace (hustá)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.10.25 15:26

Silná menstruace (hustá

Zdravím, snažíme se o dítě. Tento měsíc jsem měla slabší čárku na testu na mámatestu tak nevím, zda to vůbec platilo… Ale i tak nic.. dostala jsem ms 3 dny dříve než normálně mám. Mám ji vždycky pravidelnou jako hodinky. No teď prostě jiný.
1 den klasika a teď ty 3 dny je to až šílené. Mám závratě, mdlo a je mi fakt hrozně. Mám tak silnou ms, že už nevím co dělat. Ms je strašně hustá a rudá a jde to jako proudem a je to fakt 3 dny vkuse, ještě že jsem doma tento týden..

Potkali jste se s tím někdo? Nevím mám už pocit že to ani není ms ale že se vevnitř něco natrhlo nebo už nevím, břicho mne neboli ale mám motání hlavy až mdlo a do toho ta hustá krev. Co s tím prosím? Takhle podobné jsem to měla pár let po potratu… Ale teď není z čeho potrat max biochemické, což v takové síle nevím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3016
28.10.25 15:31

Moje gynekoložka jako indikátor síly menstruace používá počet vložek - deset a víc znamená problém. Jestli opravdu spotřebuješ 10 a víc vložek denně, šla bych být tebou zítra ráno ke gynekologovi, popř. gyn ambulanci v nemocnici. Nevím, jak jsi na tom teď, ale je svátek a možná bych i využila gynekologickou pohotovost. Ale záleží, jak moc ne/snesitelné to pro tebe je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
28.10.25 17:04

Zavolej si ráno na gynekologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie