Kyretáž - revize v Podolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.10.25 09:50

Kyretáz - revize v Podolí

Ahoj, Dobrý den,

Je tu prosím někdo, kdo v poslední době absolvoval kyretaz v Podolí? Jdu tuto středu, kvůli zamlklému těhotenství…
Zkoušela jsem tabletu, 10.10. mi dali mispregnol jeden a půl tablety. Krvacela jsem málo, informovala jsem Podolí i svou lékařku, stejně mě zkontrolovali až po 14 dnech.. vůbec jsem na tabletu nezareagovala. A teď týden čekám na revizi…
Ráda bych info jak probíhá čekání na zákrok ' na pokoji? Co třeba s sebou? Pustili vás až po 6 hodinách?

A také jste dostal někdo jen jednu a půl tablety? Vím, že běžně se dávají dvě tablety během 2 dnů dnů- tak mi to i řekla doktorka, ale v Podolí volili tento postup.
Za jak dlouho po tabletě vás kontrolovali? Těch 14 dní mi bylo zle ale nikdo mě dřív nezkontroloval i když jsem o to žádala. Moje doktorka mi řekla do telefonu, že jestli mi je zle, tak to mám psychický.

Díky za rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.10.25 15:12

Ahoj, mě tam dali jen 1 tabletu (už nevím čeho) zafungovalo to hned ten večer krvácením, trvalo cca týden křečí (nárazově) než vyšlo plodové vejce i s obaly. Ale já pro ní šla až asi 2 týdny po zjištění ZT. První týden jsem se odhodlávala jít do nemocnice a další týden se čekalo, jestli to nevyjde samo. Pak už jsem se rozhodla pro tabletu. Zde na fóru jsem četla zcela jiné průběhy. Nevím, jestli u mne to bylo standardní. V Podolí jsem nebyla spokojena s péčí po porodu, ale s péčí po ZT ano. Domnívám se, že je tam dobrá péče, asi jsem měla jen smůlu, byly svátky. Držím palce, ať je ti brzy lépe a přeji, ať to dobře dopadne!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa