Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mozna si mela hodne narostlou sliznici…
Tim, jak jsi spis spinila a ne krvacela..
Trpela jsem na to same, beru Proveru, prvni cyklus byla menstruace silnejsi.. Ted druhy cyklus uz slabounka..
Zkus vydrzet do dalsiho cyklu..
Ahoj, tak jen upgrade…nakonec jsem po 4dnech silné MS skončila s převozem do nemocnice. Silnou MS s opravdu velkými staženými kusy krve mi zastavovali kapackama a injekcema. Nakonec podle sdělení primáře po dvou dnech hospitalizace mi bylo sděleno, že taková silná menstruace i s velkými kusy po tomto léku může být. Už nikdy bych si tento lék nevzala…to co jsem zažívala bylo strašné a už nikdy nechci aby se to opakovalo.
@Karol8416 jinak ja jsem taky jednou takhle jela na pohovotost, ale po Norethisteronu.. Mela jsem po jeho vysazeni tak silnou mestruaci s obrimi kusy sliznice, ze jsem nosila pleny pro dospele, dali mi nejakou injekci a rekli, ze to tak byt muze..
takze podruhe, kdyz jsem ho mela, jsem uz nezmatkovala a preslo to, ale ty prvni 4 dny byly vzdy zahul no ![]()
Az po te Provere se mi to zklidnilo..
Ahojky, jsem tu nová ale věřím, že by mi někdo mohl pomoci.
Mam hrozně rozhozenou MS občas i mírně špiním mimo cyklus, chodím na pravidelné prohlídky dle doktora v pořádku.
Na špinění mimo cyklus a pravidelnou MS mi predepsal Orgametril od 14DC na 10dni 1× denně. Brala jsem teď první měsíc.
Po vysazení se však dostavila velmi silná MS, jakou jsem měla naposledy před dvěma lety po Norethisreonu. Jedná se o MS kdy tampony OB (super) musím měnit po hodině a vycházejí ze mě i docela kusy. Dnes je 3den menstruace a doufám, že to brzy přejde neumím si představit takto fungovat v práci. Předem děkuji za všechny rady a odpovědi