Silná MS po Orgametrilu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.21 13:04

Silná MS po Orgametrilu

Ahojky, jsem tu nová ale věřím, že by mi někdo mohl pomoci.
Mam hrozně rozhozenou MS občas i mírně špiním mimo cyklus, chodím na pravidelné prohlídky dle doktora v pořádku.
Na špinění mimo cyklus a pravidelnou MS mi predepsal Orgametril od 14DC na 10dni 1× denně. Brala jsem teď první měsíc.
Po vysazení se však dostavila velmi silná MS, jakou jsem měla naposledy před dvěma lety po Norethisreonu. Jedná se o MS kdy tampony OB (super) musím měnit po hodině a vycházejí ze mě i docela kusy. Dnes je 3den menstruace a doufám, že to brzy přejde neumím si představit takto fungovat v práci. Předem děkuji za všechny rady a odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2512
13.11.21 13:10

Mozna si mela hodne narostlou sliznici…
Tim, jak jsi spis spinila a ne krvacela..
Trpela jsem na to same, beru Proveru, prvni cyklus byla menstruace silnejsi.. Ted druhy cyklus uz slabounka..
Zkus vydrzet do dalsiho cyklu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.11.21 21:59

Ahoj, tak jen upgrade…nakonec jsem po 4dnech silné MS skončila s převozem do nemocnice. Silnou MS s opravdu velkými staženými kusy krve mi zastavovali kapackama a injekcema. Nakonec podle sdělení primáře po dvou dnech hospitalizace mi bylo sděleno, že taková silná menstruace i s velkými kusy po tomto léku může být. Už nikdy bych si tento lék nevzala…to co jsem zažívala bylo strašné a už nikdy nechci aby se to opakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
20.11.21 22:25

Zkus tu Proveru, mne pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
20.11.21 22:47

@Karol8416 jinak ja jsem taky jednou takhle jela na pohovotost, ale po Norethisteronu.. Mela jsem po jeho vysazeni tak silnou mestruaci s obrimi kusy sliznice, ze jsem nosila pleny pro dospele, dali mi nejakou injekci a rekli, ze to tak byt muze..
takze podruhe, kdyz jsem ho mela, jsem uz nezmatkovala a preslo to, ale ty prvni 4 dny byly vzdy zahul no :(
Az po te Provere se mi to zklidnilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria