Zánět/ kvasinky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.11.21 14:01

Zánět/ kvasinky?

Zdravím,
cca před měsícem mě při menstruaci začala svědit vagina zevnitř, mohlo to být z vložek? Použila jsem poprvé vložky Naturella, které jsou na mě dost parfémované a hned druhy den mě to začalo svědit. Bohužel mi to nedošlo, jinak bych je nepoužívala. Potom jsem měla sex a docela to svědilo, normálně ale vůbec. U gyn jsem nebyla, kamarádka mi řekla ať si koupím gynopervaryl globule na 3 dny + mazat já i partner clotrimazolem. Svědění přestalo. Tuto neděli, opět začalo svědění při sexu ale malinko, opět jsem použila clotrimazol krém, včera při sexu znova svědění + pálení při močení, páli to i dnes, ale ne zas tak hrozně. Gyn má volno až 23. co mam dělat? Partner se bude mazat clotrimazolem, já také. Bohužel nezjistim zda to stále svědí, sex mít teď nechci ať se to zase nějak neroznese? Nevíte, co to je?
Zánět močáku? Přiznávám, ze po sexu nechodím na záchod, vůbec nepocituji potřebu :zed: jsem asi pitomá. Nebo kvasinky? To jsem ale četla, ze to svedi furt a ne jen u sexu. Tak nevím. Co radite?

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty