Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahój ![]()
Nedoporučila byste mi prosím některá nějakou extrémně silnou vůni do bytu? Nastěhovala jsem se do bytu po nájemci, který kouřil v bytě a je to tam šíleně cítit
. Nevím co s tím…zdi bohužel seškrábat nemohu
.
@Elnc píše:
Na to nepomůže vůbec nic, leda osekat zdi až na cihlu…
No tak to je to, co právě nemůžu no ![]()
Vymaluj tam. Tím dostaneš většinu zápachu pryč. Jinak nejlíp funguje vonný olej nakapat rovnou na topení.
@Scarlet 3003 píše:
Ahój
Nedoporučila byste mi prosím některá nějakou extrémně silnou vůni do bytu? Nastěhovala jsem se do bytu po nájemci, který kouřil v bytě a je to tam šíleně cítit. Nevím co s tím…zdi bohužel seškrábat nemohu
.
To budeš větrat dlouho. Počítej roky. Teď v zimě to půjde hůř.
Já mám ráda z DMka vůni na WC Denk mit ve spreji. Ale každému voní něco jinýho, musíš očuchat. Nebo si zapal voňavé svíčky. Větrej, co to jde. A vymaluj.
Příspěvek upraven 12.12.22 v 19:26
@Janli píše:
Vymaluj tam. Tím dostaneš většinu zápachu pryč. Jinak nejlíp funguje vonný olej nakapat rovnou na topení.
Vymalováno v bytě je, ale nakapat olej na topení to mě nenapadlo
![]()
@Scarlet 3003 píše:
No tak to je to, co právě nemůžu no
Což je právě špatně a budeš to tam mít jak v hospodách, kde se hulilo, i několik let po zákazu kouření. To je prostě nasáklé všude. Z takového bytu bych se osobně co nejdřív pakoval pryč, resp. ani bych ho nebral…
Nemám zkušenost s kouřením v bytě, ale v létě řeším zápach kouře z balkonu souseda - projde to přes ložnici do obýváku a jako jediné nám nejlépe fungoval AIR WICK spray 4v1 Citrus 240 ml.
Zkus sehnat ozonovy generator nebo někoho v okoli kdo s tim podniká. Po covidu se s tim roztrhl pytel. To funguje
. Tabak pokud je ve zdech tak sundat omítky nebo toto.
@Anna_epipi jo ten máme v práci
koupili ho kvůli covidu a nikdy se nepoužil
jako ta desinfekce kterou se měli čistit kabiny a dělala všude fleky
nakonec se sní odmastuje bordel třeba na motoru