Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, vkládám od kolegy, nemám zkušenost: Ahoj, žiju sám a nehodlám to zatím měnit. Jsem v mini pronajatém bytě. Kvůli práci potřebuji čisté a pělně vyžehlené oblečení. Pračku mám, úzkou, ta se mi vejde. Všechny domácí práce umím, jen nesnáším žehlení.Pomůže opravdu sušička, abych nemusel žehlit? Jaká? Jaký konkrétní typ?Ovšem musí se vejít do maličkého bytu. Nechávám si žehlit, ale je to problematické, nevyhovuje mi to. Snažím se dodržet pravidla na správné vyvěšení prádla, nezaplňuji pračku, aby se nemuchlalo atd. Děkuji
Pokud to oblečení budou z velké části košile, tak zde sušička nepomůže. Záleží na složení šatníku.
Tak pokud nejde o kosile, ale jen o tricka, tak ja to delam tak, ze je pekne poskladam, dam na dno kose a zatizim zbytkem pradla, necham v kosi treba 2 dny a jsou narovnany
takovy zehleni pro lenochy ![]()
Na košile žádný zázrak není. Trička ještě ujdou, pokud se dobře složí
Pokud potřebuješ chodit opravdu nažehlený v košili případně obleku tak to nepomůže. Ale třeba obyč trička rifle jsou celkem vpohode. Musíš to ale hned ještě teplé vyndat poskládat a vyhladit rukama
Když prádlo složím hned po vydání ze sušičky, tak je to fajn a žehlit nemusím. Máme značku AEG.
@Ernais píše:
Tak pokud nejde o kosile, ale jen o tricka, tak ja to delam tak, ze je pekne poskladam, dam na dno kose a zatizim zbytkem pradla, necham v kosi treba 2 dny a jsou narovnanytakovy zehleni pro lenochy
dělám to stejně
Ale manžel holt občas košili mít musí, a to mě vys. írá do nebes. Ten stroj nesnáším ![]()
@Paní.Norrisová píše:
Když prádlo složím hned po vydání ze sušičky, tak je to fajn a žehlit nemusím. Máme značku AEG.
Když se mi tohle někdy podaří, tak to bude můj life hack
![]()
@neila píše:
Když se mi tohle někdy podaří, tak to bude můj life hack![]()
Já to taky někdy nestíhám, ale za to nežehlení mi kolikrát stojí za to si to naplánovat. To moje máma je na to expert. ![]()
Dávám do sušičky vše. Mám takovou tu ruční žehličku, kterou se projede kolem věcí. Vytahuje se minimálně.
Jak pípá sušička. Tak se to jde skládat hned teplé oblečení. A není třeba žehlit. Kdyby tam oblečení zůstalo dýl. Pak to bude pokrčené. Tak jsme si to vysledovali.
Neporadím přesně typ (mám ji poprvé v životě a nemám srovnání), ale sušička mi stojí na pračce v mini bytě, takže jsem přišla pouze o odkládací prostor na pračce. Jinak úplně ve všem to dokonale žehličku nenahradí. Stále žehlím bavlněná trika a košile chlapovi. Odhadem žehlím tak o 30% méně věcí než bez sušičky. Ale já jsem ale asi z těch náročnějších… chlap než mě poznal ze sušičky nežehlil už nic, stačilo mu to jak to je.
Taky máme přesně rok AEG. Vybrala jsem si pračku i sušičku na 8kg. Vleze tam i celá peřina.
@Paní.Norrisová píše:
Já to taky někdy nestíhám, ale za to nežehlení mi kolikrát stojí za to si to naplánovat. To moje máma je na to expert.
já mám v tomhle takovou praktickou nevýhodu - nemám sušičku v baráku, ale v technické místnosti na pračce. Takže vůbec neslyším, když zařve, že program končí
Tudíž, když pracuji, nebo čumíme na bednu, tak kolikrát na to úplně zapomenu a ráno si rvu vlasy ![]()
Zalezi jak moc co ti vadi, kdyz hned vyndas a slozis a nevadi ti zmackane tak zehlit nemusis, ale ja nezehlim jen veci na doma… v nevyzehlenem povleceni bych nespala a deti do skoly v necyzehlenyvh trickach take neposlala..a uz vubec kosile a podobne…