Silné bodání v podbřišku při menstruaci

poletucha poletava
11.11.11 13:26

silné bodání při menstruaci

Ahoj holky, já vím že zase otravuju. Ale včera jsem dostala dost silnou menstruaci, ale něco se mi na tom nezdá. Po porodu mi bolesti ustaly, ale dneska… no jak to popsat. Není to bolest jako normálně, ale bodavá bolest u pravého vaječníku, která směřuje až jakoby do pochvy. Nevím, jak to napsat, je to hrozné, nikdy jsem to tak neměla, až se mi z toho točí hlava, jak to zabolí. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli to třeba nemáte taky tak. Menstruaci mám pravidelnou, ale tento měsíc přišla poměrně brzy. Děkuju za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7142
11.11.11 14:55

ahoj zuzi, já tohle po porodu měla prvne taky a teda bolest fakt hrozná, ted nevim jak je to možný mam tuhle bolest ob měsíc a teda fakt hrozný..nikde sem s tim teda nebyla, prootže mi to tak bolí jen 1 den a pak už ms probíhá normálně, tak ten den tak nejak ždycky přetrpim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
11.11.11 15:29
jajinka veverka píše:
ahoj zuzi, já tohle po porodu měla prvne taky a teda bolest fakt hrozná, ted nevim jak je to možný mam tuhle bolest ob měsíc a teda fakt hrozný..nikde sem s tim teda nebyla, prootže mi to tak bolí jen 1 den a pak už ms probíhá normálně, tak ten den tak nejak ždycky přetrpim…

no tak já sama nevím mam tohle poprvé ale snad to budu mít taky jen dneska snad to přejde a zítra bude pokoj

• Citovat
  • Upravit
1961
11.11.11 15:50

Ahoj, Zuzko, inu já měla tyhle problémy říve také (děti ještě nemám), nakonec to byla cysta, která se objevovala jen při MS (asi vlivem hormonů), myslela jsem, že umřu, bez srandy. Zkus zaběhnout k mudře, zda nemáš cystu, která při MS narůstá nečekaných rozměrů … teď se mi to samo upravilo a cysta se neobjevuje, tak doufám, že už je v řiti navždy. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
11.11.11 16:01
romcaonca píše:
Ahoj, Zuzko, inu já měla tyhle problémy říve také (děti ještě nemám), nakonec to byla cysta, která se objevovala jen při MS (asi vlivem hormonů), myslela jsem, že umřu, bez srandy. Zkus zaběhnout k mudře, zda nemáš cystu, která při MS narůstá nečekaných rozměrů … teď se mi to samo upravilo a cysta se neobjevuje, tak doufám, že už je v řiti navždy. Hodně štěstí :hug:

a taky jsi to měla třeba po pul hodině :think: musím jít až do dřepu jak to šíleně bolí no k DR asi pujdu až po nebo mám jít snad hned asi ne

• Citovat
  • Upravit
50
11.11.11 16:11

bolest

Ahoj, a nepraskla ti cysta????Já bych raději zajela, kor když silně krvácíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
11.11.11 16:30

Já jsem takhle s kamarádkou musela na pohotovost. Měla silnou ms, pak ji chytla křeč, že se svalila na zem, ale zvládly jsme to tramvají. V nemocnici ji udělali vyšetření a hned na příjem a do hodiny na sál. Než jsem přijela po hodině zpátky s jejíma věcma, tak měla po laparce, museli ji odsát cystu, která byla naplněná krví.

Takže bych to nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
11.11.11 19:54
Sumaya píše:
Já jsem takhle s kamarádkou musela na pohotovost. Měla silnou ms, pak ji chytla křeč, že se svalila na zem, ale zvládly jsme to tramvají. V nemocnici ji udělali vyšetření a hned na příjem a do hodiny na sál. Než jsem přijela po hodině zpátky s jejíma věcma, tak měla po laparce, museli ji odsát cystu, která byla naplněná krví.Takže bych to nepodceňovala.

No to raděj nebudu pokoušet.Ráno tam naklušu,protože musím jenom ležet. Když se zvednu je to peklo

• Citovat
  • Upravit
4880
11.11.11 20:40
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Sumaya píše:
Já jsem takhle s kamarádkou musela na pohotovost. Měla silnou ms, pak ji chytla křeč, že se svalila na zem, ale zvládly jsme to tramvají. V nemocnici ji udělali vyšetření a hned na příjem a do hodiny na sál. Než jsem přijela po hodině zpátky s jejíma věcma, tak měla po laparce, museli ji odsát cystu, která byla naplněná krví.Takže bych to nepodceňovala.
No to raděj nebudu pokoušet.Ráno tam naklušu,protože musím jenom ležet. Když se zvednu je to peklo

Fakt? Až tak moc? Kamarádka také nemohla vstát z postele a když už se to podařilo, tak musela být v předklonu, pak šla k zemi a bolelo to strašně mi říkala, že málem omdlela bolestí, podle mě jí to zrovna prasklo.

Já jednou také měla asi cystu během ms, protože mě to strašně bolelo, i když jsem se otáčela na posteli na druhý bok, prostě to nešlo, ale když jsem vstala v pohodě a mohla jsem normálně chodit, bolelo mě to hlavně v leže. V autě také strašný, když se přejelo přes sebemenší hrbolek nedejbože přes koleje. Ale podle mě praskla a druhý den nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
11.11.11 21:00
Sumaya píše:
Sumaya píše:
No to raděj nebudu pokoušet.Ráno tam naklušu,protože musím jenom ležet. Když se zvednu je to peklo

Fakt? Až tak moc? Kamarádka také nemohla vstát z postele a když už se to podařilo, tak musela být v předklonu, pak šla k zemi a bolelo to strašně mi říkala, že málem omdlela bolestí, podle mě jí to zrovna prasklo.

Já jednou také měla asi cystu během ms, protože mě to strašně bolelo, i když jsem se otáčela na posteli na druhý bok, prostě to nešlo, ale když jsem vstala v pohodě a mohla jsem normálně chodit, bolelo mě to hlavně v leže. V autě také strašný, když se přejelo přes sebemenší hrbolek nedejbože přes koleje. Ale podle mě praskla a druhý den nic.

No má to dva duvody, 1 je že to hodně bolí 2 je že je toho tak moc .....

• Citovat
  • Upravit
4880
11.11.11 21:08

Já bych klidně jela i teď, teda nevím, jak to máš daleko a s hlídáním, ale radši nic nepodceňovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
11.11.11 23:21
Sumaya píše:
Já bych klidně jela i teď, teda nevím, jak to máš daleko a s hlídáním, ale radši nic nepodceňovat. :nevim:
no to se s manželem vystřídáme, on přijel z práce a musel na pohotovosst s okem. No já počkám do zítřka.Snad to ješte vydržím.Nemocici mám tak 4km tak se to dá
  • Citovat
  • Upravit
4880
12.11.11 00:51
Sumaya píše:
Já bych klidně jela i teď, teda nevím, jak to máš daleko a s hlídáním, ale radši nic nepodceňovat. :nevim:
no to se s manželem vystřídáme, on přijel z práce a musel na pohotovosst s okem. No já počkám do zítřka.Snad to ješte vydržím.Nemocici mám tak 4km tak se to dá

Tééda..tak vám držím palce, ať to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.11.11 17:53

Ahoj, tak jak jsi dopadla? Přešla tě ta bolest nebo jsi nakonec musela jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
14.11.11 18:50
Sumaya píše:
Ahoj, tak jak jsi dopadla? Přešla tě ta bolest nebo jsi nakonec musela jet?

Ahoj no jela jsem raděj na pohotovost protože se to vnoci zhoršilo.Dal mi injekci mám prej hodně prokrvenou dělohu, a prej se mu tam něco nezdá bral mi krev a za dva týdny budou výsledky nevím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa