Silné bodání v podbřišku při menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
14.11.11 18:58

Doufám, že to bude v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bibušenka
8.12.11 19:28

Holky, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Dneska jsem to dostala a tak jako každý měsíc trpím, prášky nezabírají, celý den sem se nezvedla z postele, křeče, píchání atd.. neustává už od rána. Když se zvednu je to ještě větší peklo,ale stačí mi to i takhle. Mám teplotu, je mi na zvracení, klepu se, svíjím se, děs.. U dr mi řekli, že to po porodu přejde, že to musím vytrpět, když je to moc zlé, jdu si pro injekci od bolesti.. Víc nic se s tím prý dělat nedá:(

• Citovat
  • Upravit
178
29.12.11 12:40

Bibušenka - no ja to mam sami proste lekar mi rekl ze to po porode prejde ale ja uz ozaj nevladzem je to hrozny to uz mam 9 let. Ted chodim k jinem dr tak uvidime co zisti on protoze bolesti su moc silne.
Mnela si taky bolesti pred MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bibušenka
29.12.11 23:05

Měla jsem i bolesti před MS, na to zabral Femigard. Uvidíme, jaká bude MS, užívám teprve po té šílené předchozí.
Držím palce, naprosto vím, jak ti je, já to tak mám od svých 13 let..

• Citovat
  • Upravit
floralife
8.1.12 15:06

já mám uplně ten samej problém,a to nemám děti a beru HA,strašný bolesti,že se mi chce zvracet,kolikrát mě vyšetřovali a nikdy se nic nenašlo.tak nevím,jestli už to vážně není jen psychika.

• Citovat
  • Upravit
Bibušenka
8.1.12 21:18

Floralife * psychika opravdu ne. Já i omdlívala, průjem jsem měla, klidně horečku.
Nemohu si vynachválit Femigard (přírodní bylinný prostředek k sehnání na internetivé lékarně.cz) stojí poměrně dost, ale o lednové menstruaci jsem ani nevěděla, krom hygienických potřeb.

• Citovat
  • Upravit
178
9.1.12 09:27

Ja ted chodim na vsechny mozna vysetreni tak jsem zvedava jak to cele dopadne protoze bolesti su cim dal horsi :( Ted jsem dostala sayanu a spusobila to ze uz 3 mes krvacim a myvam predkolabsovy stavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bibušenka
12.1.12 16:17

Niki, kašli na to.. Nic nepomůže, viz. vlastní zkušenost. Co nejrychleji objednej kapky a uvidíš… Neradila bych něco u čeho bych si nebyla 100% jistá, neublíží a pomůžou, opravdu rychle.
3 měsíc krvácích?to tě nemůžou nechat! Změň dr, tohle je už na rychlý výškrat a ukončení ms… ale rychle. než bude pozdě..

• Citovat
  • Upravit
178
12.1.12 16:55

Bibušenka - no ted jsem skoncila na nechopence protoze uz 2 dni jsem z prace musela odejit kvuli bolestem i krvacani a vcera jsem tu uz ani psychicky neustala :(
Byla jsem u jineho lekara a ten rekl ze to je spusobene tou HAK Sayana a ze musim jeste vydrzet kym neskonci protoze to bylo podane injekcii ucinek by mnel prestat ucinkovat koncem ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bibušenka
16.1.12 15:32

Niki.. Budu na Tebe myslet.. Opravdu tohle moc dobře znám, užila jsem si s tím už svoje a doufám, že to co bylo se už nikdy nevrátí. Já si vždy přesně 7 dní odležela v mdlobách, průjmech, teplotách, nevnímala jsem, nevěděla jsem o světě..
Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
178
16.1.12 18:10

Bibusenka - diky moc snad to bude jenom lepsi. Ted mam MS prvykrat po tej sayane je mi trosku lip ale stejne po tych 3 mes. kravacani jsem trochu slaba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bibušenka
16.1.12 18:40

maminka diky takovemu a to „jen“ asi 2 měs. krvácení byla na výškrabu. Tohle díky bohu zatím u mě není. Krvácím „jen“ týden.. :D

• Citovat
  • Upravit
27.8.15 00:13

taky

Nevim jak vy ale ja mam bolesti furt uz co jsem je dostala po prve bylo mi 10 11a kazdy rok je to bolestivejsi je mi16a aj tyden nikde nechodim a davkuji se tabletkami aby jsem si ty vajicka nevyrvala.. Mivam take bolesti jak by do tebe vrazel dyku za sebou a k tomu mi s ni jezdil po brichu nevysvetlitelna bolest na gindu odmitam z duvodu ze mame v rodine rakoviny vajecniku a pomyslet ze v 16o vsechno prijdu nechci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
27.8.15 08:40

Mela jsem to stejne, v podstate jsem si diky MS vytvorila odolnost vuci ibuprofenum, protoze ani 2× 600 nezabraly. Spravilo se to az pote, co jsem dostala hormonalni antikoncepci. Po vysazeni po par letech se problemy kupodivu nevratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
27.8.15 09:30

@natalie365 Tuhle radu asi slyšet nechceš, ale jdi k doktorovi. Nemusí to být nic vážného, ale také může. Uvidíš, jakou léčbu Ti lékař nabídne a sama se rozhodneš, zda ji přijmeš, ale Tvůj přístup, že tam ani nepůjdeš, není rozumný.

Já mám teď bolesti a doktorka mi našla cystu na vaječníku, prý je to asi od ní. Snad se vstřebá.

Ale Tvůj popis mi dost sedí na endometriózu, tu mi při laparoskopii našli a přeléčili.

Opravdu tam zajdi, ne každá bolest musí nutně znamenat to nejhorší.

Držím palce :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria