Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsi těhotná. Já teda z těhotenského testu nevyčtu, že je to cysta. To ti řekne lékařka.
Tohle je těhotenství, a na krev jít nemusíš. Za 2-3tydny se objednej na ultrazvuk, pokud nebudeš mít problémy v podobě krvácení atd.
Píchá mi akorát hlavně v právem v podbříšku, je to normální nebo si mam dělat starosti?
Gratuluju k těhotenství ![]()
Moc nepřemýšlej nad možnými komplikacemi, je to zbytečné jelikož ti nikdo do břicha nevidí až na lékaře.
Dřiv tu byly diskuze s negativnima testama, kde se holky dohadovaly, ze tam carku videj, ikdyz tam nebyla. Posledni dobou tu je kazdy den nova diskuze, kdy je jasne videt druha carka a presvedcujete se, ze tam fakt je a jestli dobre vidite? Mozna jestli tu carku nevidis dobre, tak bys mela nejdrive navstivit oční. Nechci bejt zlá, ale ta carka je videt dost jasne, meska ti i MS, tak si zkus precist navod, pripadne 1000 a 1 diskuzi na stejne tema a budes mit jasno.
preju hodne stesti, aby bylo vse ok. ![]()
Ta čárka tam je, tak nevim, k čemu ti budou krevní testy, tak cca za týden tavolej doktorce a objednej se na prohlídku
@Anonymní píše:
Píchá mi akorát hlavně v právem v podbříšku, je to normální nebo si mam dělat starosti?
Normal
@DandátkoP píše:
Dřiv tu byly diskuze s negativnima testama, kde se holky dohadovaly, ze tam carku videj, ikdyz tam nebyla. Posledni dobou tu je kazdy den nova diskuze, kdy je jasne videt druha carka a presvedcujete se, ze tam fakt je a jestli dobre vidite? Mozna jestli tu carku nevidis dobre, tak bys mela nejdrive navstivit oční. Nechci bejt zlá, ale ta carka je videt dost jasne, meska ti i MS, tak si zkus precist navod, pripadne 1000 a 1 diskuzi na stejne tema a budes mit jasno.preju hodne stesti, aby bylo vse ok.
Presne. Si vzdycky rikam jak ty baby chcou vychovavat decko kdyz ani nepoznaji pozitivni nebo negativni test
A já to naprosto chápu. Jsou to holky, které závistivě (v dobrém slova smyslu) koukaly na pozitivní testy ostatních diskutujících a teď konečně mají vytoužené dvě čárky. A ty se teď chtějí pochlubit, chtějí gratulace od ostatních diskutujících a zároveň opravdu i ujištění, že po všech těch mžitkách, kdy koukaly na negativní testy, vidí tu skutečnou, druhou čárku.
Takže zakladatelko, moc gratuluji a určitě vše dobře dopadne.
Ahoj
Menstruaci mám nepravidelnou, ale podle ovulačního testu proběhla ovulace 17.8., mám teprve dva dny zpoždění a na TT jsem našla slabší čárku, jestli vidím dobře tedy - viz foto. Je možné těhotenství nebo se může jednat i o cystu? V dubnu jsem měla 4cm cystu, která po vyvolávací injekci praskla, tak se bojím aby se neudělala znova a nedělala falešné testy. Případně mám ještě počkat nebo mohu už zavolat doktorce na krevní testy? Jsem z toho dost nervózní 🙈
Moc děkuju za odpovědi :smiling_face_with3_hearts: