Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotenství z toho zřejmě nebude, ale pokud to nebudeš brát zodpovědně a trefíš se někde na začátku tak být může. Plus si tím můžeš rozhodit cyklus. Jestliže s tím máš problém zvol jinou formu, tělísko atp.
To šizení a zapomenuti ti rozhazelo hormony a rozházené hormony zpusobuji presne to co popisujes (bud praskama nebo tehu). No na tehu to taky netipuju, ikdyz jistota je jen s testem. Ale telo ti jasne dava najevo že takhle dal ne, takze si dej prasky k mobilu, na mobil budik a ber presne, jinak se z toho krome tehu muze vyklubat i hodne jinych nepeknych veci jako autoimunitni nemoci, metabolicke zmeny atd. Popr. jina metoda ochrany, ale se zdravim si nezahravej, musi ti vydrzet desitky let ![]()
Ahoj holky, mam dotaz. Beru dlouhodobě HA, ale posledni dobou to šidim a nejedu přesně na čas + jsem si zapomněla vzit jeden den tabletku, kterou jsem ale vzala hned dalši rano a stihla jsem tam ten limit 12h. V platičku už jsem jela posledni tyden užila jsem zbytek prášků a nastala pauza, menstruace přišla, ale bylo mi ukrutně zle. Cca 3. den po skončeni ms se mi objevilo růžové špiněni a pak nic
každopádně nevolnost prostě pocit na zvraceni, únava pokračuje dál a to mam dnes 5 dni po ms. Otázka zní jestli se to někomu stalo a jestli se z toho vyklubalo těhotenství?