Zpoždění 8 dnů

Anonymní
1.9.21 20:42

Zpoždění 8 dnů

Ahoj, mám na vás otázku. Mám 8 dnů zpozdeni, test negativní… ale na dvorcích se mi objevilo par skrvek v bílé barvě, a boje bradavky jsou oteklé a mám na nich bílé proužky. Břicho ani podbrisek mě nebolí, ale jsem celkem v nejistotě. Dokázala by některá z vás mi poradit? Co by se mohlo dít? Předek moc děkuji za rady 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
1.9.21 20:52

Podle mne máš zlomenou nohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.9.21 20:54

Já si myslím že rakovina bradavek
:D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.21 20:56

@Anix já teda nevim, ale tady se má lidem poradit, a ne je ponížit nebo urážet. Ale jinak dík za radu👍

• Citovat
  • Upravit
564
1.9.21 20:59

Zkus novy test, ja mela test negativni v den ocekavany menstr. a stejne to tehu bylo, kazdy tehu je jiny, v prvnim jsem taky mela uplne vsechno od nateklych nohou, pachuti v puse, vytoku z bradavek, kreci, chuti na placani kyseleho se sladkym atd a v druhym nic…jen vecer hlad a rano nechutenstvi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.9.21 21:13

Nikoho neurážim ani neponizuji.
Jen na tyto příznaky mě to poradila věštecká koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.21 21:23

@Anix nejsi vtipná tak jak si myslíš ze jsi. Já se pouze zeptala, nevím proč mi to komentuješ, když mas potřebu si ze mě dělat srandu 🤨

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.21 21:28

@Chvilka.l právě ja nemám vůbec chutě, vůbec na nic, nic nemá tokovou tu správnou chut. Ale nevím, zda už nejsem jen zblblá, nikdy jsem prave také zpoždění ani změny jako mám neměla. Ale zase na druhou stránku, mi to přijde na náznak tehu moc brzo takové změny :) jinak moc děkuji za normální odpověď 😊

• Citovat
  • Upravit
522
1.9.21 21:45

Já měla zpoždění týden po očkování proti covidu… Rozhodilo mi to cyklus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35849
1.9.21 21:54

Kdyby to byly tehotensky příznaky tak máš pozitivní test. Počkej ještě týden a když se nebude nic dít tak si skoč na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.21 22:17

@JancaS84 děkuji, zkusím tedy ještě par dnů počkat :) snad to dopadne tak jak bych si přála :)

• Citovat
  • Upravit
1711
1.9.21 22:19

Po 8 dnech zpoždění by jsi už musela mít pozitivní test v případě těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
1.9.21 22:20

Já mám rozhozený cyklus díky štítné žlaze, ale začala jsem s ní mít problémy až po porodu 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.9.21 22:33

Nemám potřebu bejt vtipná ale těchto dotazů je tu denně spousty. Co myslíš že ti poradí holky co tě neznaji?
Máš zpoždění, test negativní?
Myslíš že někdo zná tvoje tělo lépe než ty sama?
To že máš 8 dní zpoždění nato může mít vliv několik faktorů a myslím že ti tady nikdo neporadí nebo??? Čekáš jakou odpověď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.21 22:35

@LaEllaX tak na očkováni na druhé dávce, jsem byla 16.7 a 28.7 mi začala MS, a zpoždění jsem teda neměla, ale trvala jsem 4 dny. A byla hodně slabá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex