Testovaly jste do doby než byly čárky stejně silné?

1047
1.9.21 11:06

Testovaly jste do doby než byly čárky stejně silné?

Ahoj, dotaz v nadpisu. Já to u prvního a nakonec zamlklého neřešila, nyní nevím. Přijde mi to asi zbytečné, ale asi se to dělá 😃 jinak na fotce jsou testy dělané vždy obden, sílí pěkné, tak nevím, jestli ještě pokračovat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11734
1.9.21 11:09

Netestovala bych už, sílit sílí a stejně to neovlivníš. Já testovala max 2×, když už šlo něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.9.21 11:09

@Ivusska777 netestovala. Delala jsem jeden test a pak jsem čekala až na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
1.9.21 11:10

Udělala jsem 1 test, ten byl pozitivní, dal jsem netestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
1.9.21 11:14

Ne. Čárka byla slabší, ale MS nedorazila, tak čekám do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
1.9.21 11:17

Nevim proč bych měla testovat do doby než budou stejně silný :nevim: jeden test po menstruaci, druhý za dva dny pro potvrzení a pak už sem to neřešila, když tam ty dvě čárky jsou tak tam jsou, když ne, tak to těhotenství není a víc se z testu nevyčte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69034
1.9.21 11:26

Asi se to dělá :lol:
Ne, v balíčku byly dva testy. První jsem udělala po vynechané MS, druhá čárka tam byla sotva znatelná. Za tři dny jsem udělala ten druhý, když už doma byl, čárka byla mnohem výraznější, tak jsem se objednala k dr. (vzhledem ke zdravotnímu stavu jsem musela velmi brzo). Dál už jsem jela jen dle utz, a to v těhotenstvích úspěšných i neúspěšných.

vždycky mě trošku pobaví, že se někdo testuje pro uklidnění, ale pak je čárka o fous slabší, důvodů může být mnoho, a místo ukllidnění vznikne prvotřídní panika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
1.9.21 11:30

Udelala jsem vzdy dva, jeden tesne pred terminem MS, kdy byl slabe pozitivní, druhy za dva dny pro potvrzení. Dal jsem netestovala pro ochranu sveho dusevniho zdravi. Nehodlala jsem se nervovat, zda je ctvrty test o odstin slabsi a proc, stejne to o prosperite těhotenství nic nevypovida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6074
1.9.21 11:30

Udělala jsem si 2 za sebou v době ms a pak kontrolní v 6tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
1.9.21 11:37

Já nikdy dvě stejně syté neměla, i když sem testovala třeba měsíc potom, co jsem měla těhotenství potvrzené :D (nejsem blázen, ale chtěla sem hezčí test než ty papirkove kvůli fotce) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
1.9.21 13:43

3 těhotenství a vždy jsem testovala jen jednou. Ale já vždy počkala s testováním až týden po vynechání MS, takže to bylo jasné. Upřímně nechápu dřívější testování (hledání nějakých duchů, atd.). V návodu je jasně psané, že pokud jsou na testu dvě čárky, byť jedna slabá, je test pozitivní. :think: Tak proč se testovat znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
4.9.21 10:35

Ne, jen s tím prvním jsem nebyla spokojená, protože to byl fakt jen duch (v den očekávání ms). Tak jsem si ho udělala za 4 dny znovu a už byla ta testovací čárka silnější, ne stejně jako kontrolní čárka, ale stačilo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10903
4.9.21 10:45
@Kriss Tina píše:
Já nikdy dvě stejně syté neměla, i když sem testovala třeba měsíc potom, co jsem měla těhotenství potvrzené :D (nejsem blázen, ale chtěla sem hezčí test než ty papirkove kvůli fotce) :mrgreen:

Ono to hodne vysoke hcg uz testy nedetekuji a testovaci carka pak slabne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
4.9.21 10:57

Ja jsem delala testu vic, ale uz od duchu az po jasne viditelnou carku, na stejnou jsem asi necekala, to uz si nepamatuju, ale ja testovala po KET a dost s predstihem, takze proto tech testu bylo tolik..s tim, jak to mas ty, bych se ted objednala k doktorovi, ale jak se znam, tak ja bych jeste jeden test treba zitra, pozitri udelala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4654
4.9.21 11:21

Testuj, jak chceš, jsou to tvoje peníze. :nevim: Pokud se ti něco nezdá, tak nejjistější je se nechat poslat na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí