Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nemátě některá zkušennosti s tímto kočárkem? Už jsem z těch kočárků tak zmatená, že nevím který, a tento nevypadá nejhůř.Děkuji ![]()
Ahoj!
Já mám od Silver Cross verzi Deluxe na klasickém podvozku a jsem MAXIMÁLNĚ spokojená. Kočár je kvalitní, výborně se s ním manipuluje, prostě fakt super. Já osobně teda doporučuju klasickej podvozek. Je odpruženej, a v zimě jsem s ním bezproblémů projela větším sněhem. V létě jsem zase neměla problém v písku a štěrku. Takže za mě tuto značku jen doporučuju. ![]()
Ahoj, díky za odpověď, můžu se tě na něco zaptat? dnes jsem se dívala v obchode a zda se mi, že když se sklopí opěrka zad do sedu ze u hlavičky je to zahnuté tak, že bude mít dítě snad ohnutou hlavičku k hrudníku, nebo to tak nemáš???
Uplně mě to zklamalo, a taky se mi zdálo že je „docela“ těžký…
Jo,to máš pravdu, když to dáš ze sedu do lehu, tak se to tam začne u hlavičky ohýbat, takže to dítě musíš posunout jakoby k nožkám. TO je blbý. Taky jsou trochu blbý ty pásy, co tam jsou. Jsou hodně tenký a měla sem pocit že se batoleti zařezavají do ramínek. Ale já sem šla hlavně po velikosti korbičky a tohle byla před 3-mi lety největší na trhu.Váha mi zase až tak moc nevadila, i když hodně jezdím MHD a tak jakmile začla malá sedět, frčela do golfek. A malou jsem v tomhle kočáře bezproblémů vozila v roce a půl jako v hlubokém. (třeba na cestu k doktorovi , kdy měla teplotu to bylo zcela ideální.Hezky se tam vešla). Další blbina je ta jejich pláštěnka. Nikdy jsme nepřišla na to, jak se na ten kočár má vlastně dát. Navíc je děsně veliká. Ale za 130Kč jsem si koupila univerzální a jsem spokojená.
Mohu se zeptat, dá se koupit jiný podvozek ke kočárkům silver cross? Díky
Jako myslíš, jiný podvozek než ten na tom horním obrázku? Dá se koupit klasický podvozek. Mrkni sem http://www.silvercross.cz/category.php?…. tam najdeš i ten klasickej podvozek.
No já mám silver cross sleepover šedý a mám k němu klasický podvozek, tak mě zajímalo, jestli jde koupit třebo nějaký s rotačními kolečky a přehodit korbu. ![]()
Jo, tak to si myslím, že se určo dá. Ta korba pasuje i na ten druhej podvozek. Ale myslím, že musíš mít jen ty od Silver Crosu. Jestli by to šlo napasovat i na jinou značku, to nevím, to jsem nezkoušela.