Stupátko / skate Lascal Buggyboard nebo ABC Design Kiddy Ride On?

23847
1.5.11 18:41

Stupátko/skate Lascal Buggyboard nebo ABC Design Kiddy ride on?

Ahoj,
prosím o radu, nemohu se rozhodnout, které z těchto dvou stupátek by bylo pro nás lepší buď Lascal Buggy board http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo ABC Design Kiddy Ride on http://www.slune-cz.cz/…ddy-ride-on/ Nebo máte ještě lepší tip?
Mám následující omezení:

• Kočárek Roan Marita
  • Syn je velký - 95 cm, 16 kg noha č.27 a bude hůř :mrgreen:
  • Převážně jezdíme v terénu, ale musí s tím jít jednoduše manipulovat i při jízdě na eskalátorech, nástupu do busu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5732
1.5.11 19:26

Já mám Buggyboard a spokojenost veliká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.5.11 19:41

Prosím, Danuško, mohla bys změřit, jak je to stupátko dlouhé a široké? Jestli se tam vejde i velká nožička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
1.5.11 19:53

Gino, já mám děti od sebe 23 měsíců, měla jsem to druhé stupátko a byla jsem spokojená. Využili jsme ho jen půl roku a to občas. Mám zimní děti, takže jak se na jaře udělalo hezky, jezdil syn hodně na koloodrážedle. Jinak syn měl ve dvou letech rovný metr, 19,5 kg a nohu 30 a stupátko to zvládlo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.5.11 20:24

Tak my máme to druhé stupátko, už jsme ho montovali na 2.kočár a v pohodě. Dcera má taky tak velkou nohu a úplně v poho, je tam dost dost velká nastavitelnost mezi kočárek a skejtíkem, takže toho bych se nějak nebála. Když jsme skejtík viděli, říkalli jsem si, že se tam určitě nevejde, na prvním jsme měli brzdu uprostřed a taky v klidu, jen se s ním nedalo couvat :zed: , teď mámee brzdy na stranách a to je super jízda. My ho tedy využijeme hodně,jinak bychom nikdy nikam asi nedošli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí