Starý kočárek Liberta – taky jste tak spokojené?

14809
4.5.11 13:49

Liberta

Ahoj, tak jsem unešená ze staré Liberty. Dostala jsem od příbuzné starší kočárek Liberta (na zahradu, do lesa atd.). To je pohoupáníčko a pohodlíčko pro mimíse. A jak se krásně vozí.
Kočár je jak novej. A nejradši bych vozila už jenom ten. :-) Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
4.5.11 13:54

Evi: mela jsem ji na balkon.Ted je v kocarkarne.Ale pravdou je ze i ted by se tam mala krasne vyspala ma 93cm a 17kg.
Taky jsem z ni byla nadsena a ceka v kocarkarne na druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
4.5.11 13:56

Jájájájá se hlásím :mrgreen:
Malý jezdil v téhle a maximální spokojenost. Jediný mínus bylo, že já sama jsem jí nedostala do auta, ale i tento problém jsem vyřešila.
Krásně se do ní vešel ve fusaku, dobře houpá, no zkrátka liberta no.
Ve stejný mě vozila máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.5.11 14:00

Ja mam tu zelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
4.5.11 14:05

Mám ji v kempu kam jezdíme na léto, minulý rok byla v korbičce, ted využijeme i jako sedačku, hlavně na spaní…
ale už dost opotřebovaná, hlavně ten vnitřek, takže opravdu jen na ježdění po kempu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.5.11 14:07
lleennttiillkkaa píše:
Malý jezdil v téhle a maximální spokojenost. Jediný mínus bylo, že já sama jsem jí nedostala do auta, ale i tento problém jsem vyřešila.
Ve stejný mě vozila máma.

Tak přesně tenhle typ mám. Je opravdu super. A je strašně zachovalá, po jednom dítěti. No prostě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.5.11 14:08
mom.kri píše:
Mám ji v kempu kam jezdíme na léto, minulý rok byla v korbičce, ted využijeme i jako sedačku, hlavně na spaní…
ale už dost opotřebovaná, hlavně ten vnitřek, takže opravdu jen na ježdění po kempu…

To je ona. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
4.5.11 14:10
eva valoi píše:
lleennttiillkkaa píše:
Ve stejný mě vozila máma.
Tak přesně tenhle typ mám. Je opravdu super. A je strašně zachovalá, po jednom dítěti. No prostě spokojenost.

Moje máma jí kupovala na mě novou, pak jí pujčila kamarádce, ta v ní odvozila 2 děti, pak ségra, pak jsme v ní dělali strašný bejkoviny a nakonec jsme jí ještě za 1000kč prodali a pořád byla v super stavu.
Já jí kupovala na aukru, nevím po kolika dětech, ale stačila přetřít silichromem, pořádně vydrbat a paráda, akorát v korbičce je nějaký černý flek, ale ten jsem zakryla polštářkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.5.11 14:10

Přesně v takovým jsem se vozila já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.5.11 14:11

A vyštrachala jsem i fotku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
4.5.11 14:14

holky a takhle vypadá jeden z loňských modelů liberty http://www.kocarkyliberta.cz/…cts/hzel.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.5.11 14:16
lleennttiillkkaa píše:
holky a takhle vypadá jeden z loňských modelů liberty http://www.kocarkyliberta.cz/…cts/hzel.jpg

Vypadá pěkně, ale zajímalo by mě, jestli houpe tak dobře, jako ten starší typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.5.11 14:18

Jinak jsem si myslela, že Libertu vytunelovali, že už neexistuje. Škoda že jsem to nevěděla dřív. I když mám taky celkem pěknej a prostornej kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
4.5.11 14:19
eva valoi píše:
Jinak jsem si myslela, že Libertu vytunelovali, že už neexistuje. Škoda že jsem to nevěděla dřív. I když mám taky celkem pěknej a prostornej kočárek.

jojo ona zkrachovala, ale jede zas http://www.kocarkyliberta.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.5.11 14:19

A koukám, že i u té nové je hodně místa pod kočárkem. Já u toho nového tam totiž skoro nic nenacpu. Je tam malá průrva, prostě to neprostrčím, když bych tam potřebovala dát něco většího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí