Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, tak jsem unešená ze staré Liberty. Dostala jsem od příbuzné starší kočárek Liberta (na zahradu, do lesa atd.). To je pohoupáníčko a pohodlíčko pro mimíse. A jak se krásně vozí.
Kočár je jak novej. A nejradši bych vozila už jenom ten.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Evi: mela jsem ji na balkon.Ted je v kocarkarne.Ale pravdou je ze i ted by se tam mala krasne vyspala ma 93cm a 17kg.
Taky jsem z ni byla nadsena a ceka v kocarkarne na druhe.
Jájájájá se hlásím ![]()
Malý jezdil v téhle a maximální spokojenost. Jediný mínus bylo, že já sama jsem jí nedostala do auta, ale i tento problém jsem vyřešila.
Krásně se do ní vešel ve fusaku, dobře houpá, no zkrátka liberta no.
Ve stejný mě vozila máma.
Mám ji v kempu kam jezdíme na léto, minulý rok byla v korbičce, ted využijeme i jako sedačku, hlavně na spaní…
ale už dost opotřebovaná, hlavně ten vnitřek, takže opravdu jen na ježdění po kempu…
lleennttiillkkaa píše:
Jájájájá se hlásím
Malý jezdil v téhle a maximální spokojenost. Jediný mínus bylo, že já sama jsem jí nedostala do auta, ale i tento problém jsem vyřešila.
Tak přesně tenhle typ mám. Je opravdu super. A je strašně zachovalá, po jednom dítěti. No prostě spokojenost.
mom.kri píše:
Mám ji v kempu kam jezdíme na léto, minulý rok byla v korbičce, ted využijeme i jako sedačku, hlavně na spaní…
ale už dost opotřebovaná, hlavně ten vnitřek, takže opravdu jen na ježdění po kempu…
To je ona. ![]()
eva valoi píše:lleennttiillkkaa píše:Tak přesně tenhle typ mám. Je opravdu super. A je strašně zachovalá, po jednom dítěti. No prostě spokojenost.
Jájájájá se hlásím
Moje máma jí kupovala na mě novou, pak jí pujčila kamarádce, ta v ní odvozila 2 děti, pak ségra, pak jsme v ní dělali strašný bejkoviny a nakonec jsme jí ještě za 1000kč prodali a pořád byla v super stavu.
Já jí kupovala na aukru, nevím po kolika dětech, ale stačila přetřít silichromem, pořádně vydrbat a paráda, akorát v korbičce je nějaký černý flek, ale ten jsem zakryla polštářkem.
holky a takhle vypadá jeden z loňských modelů liberty http://www.kocarkyliberta.cz/…cts/hzel.jpg
lleennttiillkkaa píše:
holky a takhle vypadá jeden z loňských modelů liberty http://www.kocarkyliberta.cz/…cts/hzel.jpg
Vypadá pěkně, ale zajímalo by mě, jestli houpe tak dobře, jako ten starší typ.
Jinak jsem si myslela, že Libertu vytunelovali, že už neexistuje. Škoda že jsem to nevěděla dřív. I když mám taky celkem pěknej a prostornej kočárek.
eva valoi píše:
Jinak jsem si myslela, že Libertu vytunelovali, že už neexistuje. Škoda že jsem to nevěděla dřív. I když mám taky celkem pěknej a prostornej kočárek.
jojo ona zkrachovala, ale jede zas http://www.kocarkyliberta.cz/
A koukám, že i u té nové je hodně místa pod kočárkem. Já u toho nového tam totiž skoro nic nenacpu. Je tam malá průrva, prostě to neprostrčím, když bych tam potřebovala dát něco většího.