Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
gabi - pěkná fotka,
v té co mám já se vozila neteř, je stará 22 let, ale brácha ji měl dlouho ve sklepě zaházenou různýma věcma, tak bohužel podle toho vypadá… ![]()
ten nový model nevypadá vůbec špatně…
Já mám po sobě zelenou hlubokou a zelený spor´ták a je to nejoblíbenější kočár, odvozil asi 5 dětí, pak občas to mé, plus hromadu psů a koček a je nezničitelný. Na zimu je dám zase do pucu a další dítko s emůže těšit na pořádné pohoupámí ![]()
Ve srovnání s těma novýma je bezkonkurenční. Do města bych s ní nešla, to zase ne, ale doma a v lese či u babičky…
lleennttiillkkaa píše:eva valoi píše:jojo ona zkrachovala, ale jede zas http://www.kocarkyliberta.cz/
Jinak jsem si myslela, že Libertu vytunelovali, že už neexistuje. Škoda že jsem to nevěděla dřív. I když mám taky celkem pěknej a prostornej kočárek.
Moc dík za ten odkaz. Koukám, že dělají i golfky a za velice dobrý ceny.
Liberta
, to pořád slyšim od mamky
.
Prý to byli super kočárky a ne to co se ted vyrábí
.
Já měla na balkon tuhle:
Dokonce jsem s ní jednou vyjela i ven, když jsme potřebovali v kočáře odvézt něco fakt těžkého, co by koš PP GT3 asi nezvládl (nebo ho na to byla škoda, už nevím…).
S tou novou libertou bych teda nevyjela. Přijde mi to jako jeden z nejošklivějších kočárků, co existuje
![]()
DMartina píše:
Já měla na balkon tuhle:
ahoj holky, tak nevím,ale něco podobného mám doma ve sklepě,ale nevím jestli je to liberta, kožený v zelené barvě. velmi taky hezky houpe.
magda82 píše:DMartina píše:ahoj holky, tak nevím,ale něco podobného mám doma ve sklepě,ale nevím jestli je to liberta, kožený v zelené barvě. velmi taky hezky houpe.
Já měla na balkon tuhle:
Je to liberta.
Ano tu posleni mam v zelene barve.
magda82 píše:
sháním na něj slídu. ale už se asi nedá sehnat
tak se zkus zeptat přímo v Libertě, co vím, tak kočárky už nevyrábí seriově, ale jen na zakázku, tak třeba ti udělají i tu slídu jak potřebuješ ![]()
Ahoj lidičky, nevíte kde by se sehnaly kolečka ke starému kočárku LIBERTA, máme u babičky, ale kolečka dvě chybí, a hledám jak mourovatá ale nic nemůžu najít…
@pájušenka píše:
Ahoj lidičky, nevíte kde by se sehnaly kolečka ke starému kočárku LIBERTA, máme u babičky, ale kolečka dvě chybí, a hledám jak mourovatá ale nic nemůžu najít…
segra ty stary vyhodila a koupila nafukovaci a jezdi se s nim krasne, mame ho na chalupe
je jeste po me ![]()
Ahojky, taky shanim kolecka a reminky na starou libertu. Nevite, jestli se jeste nekde daji sehnat? Diky moc ![]()
@salme http://www.kocarkyliberta.cz/?… s kolečkama to bude horší, obejdi sběrný dvory, vyvěs si inzeráty, jestli někdo nemá na půdě. Taky marně sháním lepší kolečka