Široké balení kyčlí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3473
4.9.14 18:57

Široké balení kyčlí

Ahoj,
byly jsme ve třech týdnech na kontrole kyčlí, nález je IIa, máme dávat široké balení - tři pleny. Chtěla bych se zeptat, zda pokud dávám papírovou plenu, mám dávat na ni ještě tři látkové nebo stačí dvě. V těch třech je malá šíleně narvaná, nevejde se mi pomalu ani do dupaček. Můžu případně dávat ty látkové pleny v plenkových kalhotkách přes dupačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
742
4.9.14 19:08

Ahoj, taky jsem musela davat siroke baleni. Davala jsem 2 pleny pres papirovou a na to ty kalhotky na suchy zip. Podle obleceni - pokud se mi to veslo do dupacek, tak dovnitr a pokud jsme byli jen doma, tak jsem klidne dala ty latkovky pres dupacky nebo overal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.14 19:47

@Sofie2013 u prvního jsem musela dávat, dávala jsem jednorázovku a 2 pleny na to. Je fakt, že to široké balení bylo fakt naprd, protože přesně to samé, co ty - nevešel se do oblečení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
4.9.14 19:53

Tak to jsem rada, ze jste davaly jenom dve pleny, budu tedy taky davat dve, ty tri mi prijdou fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
4.9.14 20:01

Mi v porodnici rekli, ze pres jednorazovku staci jen jdna plena, protoze drzi tvar. Pokkud to teda neni ta tenka jakoby slipovka. 3 ctvercove pleny se maji davat jen pokud pouzivate pouze latku a ne jednoraz pod to. Ja ale latkuju a davam kalhotkove pleny, ty jsou siroke dost. Tak doufam, ze na sesti tydnech to bude uz lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.9.14 20:33

Měli jsme dávat, dávali jsme jen na noc, páč mi s tím holka pořád křičela, se jí to nelíbilo..nožky byly v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
4.9.14 20:44

U první jsem poctivě dávala a ve 3 letech jdeme znova na kontrolu. U druhé jsem na to hodila bobek a už na 4 m dobrý.
Na přednášce fyzioterapeuta jsem se dozvěděla, že klouby se dovyvíjí pohybem…
tak si z toho vyber. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
4.9.14 20:48

@Sofie2013 a nedavej je presne na sebe, at se to na zadickas pekne „rozplyne“..doufam, ze chapes. 8)

• Citovat
  • Upravit
2812
4.9.14 20:55

@Sofie2013 Take jsem na papirovku davala jen jednu latkovou ;). A s tim balenim jsem nejdriv byla nestastna, mala se mi z toho vyvlekala a tvar to nedrzelo. Nastesti mi dr poradila takovy latkovy „obal“ na suchy zip a bylo to v pohode a veslo se mi to i do obleceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.9.14 22:35

Dávala jsem široké balení běžně až na oblečení, bylo to v zimě, takže v kočárku byla přikrytá a nic nebylo vidět. Dávala jsem jednorázovou plenu a na to ještě tři složené látkové - raději podle rady lékaře, nerada bych si později vyčítala případné zdravotní problémy týkající se kyčlí dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.6.20 11:55

Mam cerstvy mimino a ortoped, co dela kontroly u nas ve meste doporucuje vsem bez rozdilu davat siroke baleni. Zadne zatizeni v rodine na kycle nemame. Doktorovi je 70, chodil k nemu manzel uz pred 40ti lety. Vsude se docitam, jak je preventivni siroke baleni zastarala metoda a uplne k nicemu. Tak nevim, co si z toho mam vybrat. Nechce se mi do toho. Mate nekdo pokrokovejsiho doktora? Davali jste/nedavali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.20 11:57

@Pajka89 dojdi si jinam, úplně jednoduché. Dávala jsem xprotoze jsem musela. Preventivně ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26229
2.6.20 11:58

@Pajka89 ja nedavala ani na kycle IIA, kde se take rozchazi nazory, zda davat nebo nedavat. Ortoped rikal davat, tak jsem nedala :mrgreen: a pristi kontrola vse ok, tudiz se mi potvrdil nazor, ze kycle se pri takovem nalezu dovyvinou spravne. Takze na tvem miste bych nedavala vubec, kdyz je to jen prevence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.6.20 12:04

Preventivne je to zbytecne. Nedavala jsem, ani to nikdo nedoporucoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.20 12:06

Ortoped taky doporučoval preventivně dává, dítě nemělo žádný problém. Nedávala jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí