Sebrat dvojčatům plínku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
174
22.8.14 13:53

Sebrat dvojčatům plínku?

Ahoj maminky, prosím o radu zkušenější maminky. Moji kluci (26m) chodí doma 2 měsíce bez plenek, z 80% si zavolají, ale nehody stále máme, hlavně když jsou zabraní do hry. Co se nám nedaří, je čůrání venku. Tam prostě nevolají a když se jich zeptám jestli se jim nechce, tak řeknou ne a vzápětí je to v teplácích. Nechaly by jste je bez plenek nebo na venek vrátit? Dnes si mladší řekl, že nechce na spaní a šel se ještě vyčůrat do nočníku, ale oni spí i 3h a to mají plenu počůranou. Co myslíte? Mám vydržet, nebo jim to ještě nedocvaklo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
22.8.14 14:00

Na to spaní když si sám řekl bych to zkusila…maximálně budeš prát :nevim: to není taková tragédie :) tím že si řekl určitě nějaký posun je starší syn měl spací pleny durch pak si řekl a bylo to ok… samo taky s nehodama ale to se stává… a venku udělej jim z toho zábavu- podívejte ti mravenci počůráme je? a pod syn venku nechtěl ani za boha a tohle ho nadchlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.8.14 14:08

To jim říkám pořád a nic, nezájem, prostě jak jsou zabraní do hry, tak jim to nespíná, ale plína se mi vracet nechce když jim to doma jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
22.8.14 14:16

Nevracej plínu na den. Ale neptala bych se chce se ti/ nechce? Prostě když jsme byli venku a dlouho nečůraly/šlo se ven/šlo se spát ap., tak jsem je obě povinně posadila na hrnec (v 90% se vyčůraly, třebaže předtím říkaly, že se jim nechce). Noční plíny jsem vzala, když je měly několik dní suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.8.14 14:27

Ok tak vydržím a budu nekompromisní :-)asi nám to ještě potrvá, ale nevadí, chce to zkoušet zkoušet zkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.8.14 15:12
@cizova píše:
Na to spaní když si sám řekl bych to zkusila…maximálně budeš prát :nevim: to není taková tragédie :) tím že si řekl určitě nějaký posun je starší syn měl spací pleny durch pak si řekl a bylo to ok… samo taky s nehodama ale to se stává… a venku udělej jim z toho zábavu- podívejte ti mravenci počůráme je? a pod syn venku nechtěl ani za boha a tohle ho nadchlo :lol:

jo presne, my jsme zalivaly kyticky :palec:
kdyz vydrzi uz doma, vem je i na venek, nehody budou, ale oni to brzy pochpi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí