Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky, prosím o radu zkušenější maminky. Moji kluci (26m) chodí doma 2 měsíce bez plenek, z 80% si zavolají, ale nehody stále máme, hlavně když jsou zabraní do hry. Co se nám nedaří, je čůrání venku. Tam prostě nevolají a když se jich zeptám jestli se jim nechce, tak řeknou ne a vzápětí je to v teplácích. Nechaly by jste je bez plenek nebo na venek vrátit? Dnes si mladší řekl, že nechce na spaní a šel se ještě vyčůrat do nočníku, ale oni spí i 3h a to mají plenu počůranou. Co myslíte? Mám vydržet, nebo jim to ještě nedocvaklo? ![]()
Na to spaní když si sám řekl bych to zkusila…maximálně budeš prát
to není taková tragédie
tím že si řekl určitě nějaký posun je starší syn měl spací pleny durch pak si řekl a bylo to ok… samo taky s nehodama ale to se stává… a venku udělej jim z toho zábavu- podívejte ti mravenci počůráme je? a pod syn venku nechtěl ani za boha a tohle ho nadchlo ![]()
To jim říkám pořád a nic, nezájem, prostě jak jsou zabraní do hry, tak jim to nespíná, ale plína se mi vracet nechce když jim to doma jde.
Nevracej plínu na den. Ale neptala bych se chce se ti/ nechce? Prostě když jsme byli venku a dlouho nečůraly/šlo se ven/šlo se spát ap., tak jsem je obě povinně posadila na hrnec (v 90% se vyčůraly, třebaže předtím říkaly, že se jim nechce). Noční plíny jsem vzala, když je měly několik dní suché.
Ok tak vydržím a budu nekompromisní
asi nám to ještě potrvá, ale nevadí, chce to zkoušet zkoušet zkoušet
@cizova píše:
Na to spaní když si sám řekl bych to zkusila…maximálně budeš prátto není taková tragédie
tím že si řekl určitě nějaký posun je starší syn měl spací pleny durch pak si řekl a bylo to ok… samo taky s nehodama ale to se stává… a venku udělej jim z toho zábavu- podívejte ti mravenci počůráme je? a pod syn venku nechtěl ani za boha a tohle ho nadchlo
jo presne, my jsme zalivaly kyticky ![]()
kdyz vydrzi uz doma, vem je i na venek, nehody budou, ale oni to brzy pochpi ![]()