Široké balení kyčlí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
2.6.20 12:09

@Pajka89 Já látkuju (takze ne primo siroke baleni, ale širší jo) a v začátcích mi to fyzioterapeut výslovně zakázal. Ani ted se na to někteří doktoři netváří. Tak si hoď mincí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
2.6.20 12:33

Pokud není problém, nedávat, přirozený růst je to nejlepší, co může být..

Příspěvek upraven 02.06.20 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.6.20 12:49

Ja nekde vycetla, ze to bylo doporucovano, hlavne kdyz se mimina davala spat na bok a bricho a taky pevne svazovala, ze pak ty kycle byly v neprirozene poloze…ze kdyz se davaji spat na zada a i pri pevnem zavinovani se nechaji nozky uvolnene, tak pekne jdou do siroka samy…nebo pro ty, kdo hodne nosi, ve spravem uvazu nebo ergonomickem nositku to jde taky siroce samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.6.20 13:27

Zkus se objednat ještě k jinému ortopedovi.

U nás v nemocnici se střídají u kontrol ortopedové, takže nejdřív mi doktor řekl preventivně dávat. Nedávala jsem, mimino nechtělo a pediatr mi řekl, že se to nařizuje pro jistotu. Při příští kontrole tam byla doktorka, ta to vyhodnotila jako přehnané, doporučila preventivně na noc. Zase jsem nedávala. Na třetí kontrole tam byl doktor, že prý je vidět, jak jsem poctivá maminka, že jsou kyčle naprosto v pořádku a že mohu přestat dávat.

A mimino v noci vždycky spalo na boku.

Ale každé dítě je jiné, takže na Tvém místě bych to třeba zkonzultovala s jiným ortopedem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12875
2.6.20 13:40

Zadnou plenu navic jsem nedavala, na prvni kontrole doktor rekl, ze kycle jsou IIa, takze mam davat pres plenu jeste latkovku. Na to jsem mu rekla, ze latkuju, tak mi odpovedel, ze nic extra davat nemusim. Prislo mi to na hlavu, protoze jsem davala jen ctverce bez vkladacek a objemove to bylo jak jednorazovka… Nicmene, dneska uz dost doktoru tvrdi, ze siroke baleni je zastarale, tak si vyber :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.6.20 16:43

Diky za diskuzi.. No, davat zatim nebudu a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí