sirup Stoptusin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
12.5.08 18:16

sirup Stoptusin

Ahoj maminy. Chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost se sirupem. Na sirupu Stoptusin jsem se dočetla, že po měsíci od otevření se už nemá používat. Malý měl kašel na konci února a teď znovu a zbyla mi ještě větší půlka sirupu. Myslíte si, že ho můžu malému ještě dát? Máte s tím nějakou zkušenost? Předem díky za rady. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
12.5.08 18:44

To bych se nebála, pokud byl skladován tak jak měl - teda v temnu, suchu a chladu, tak bych ho klidně po měsíci dala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.5.08 19:38

Ahoj,

já ho dala po 6 měsících od otevření - byl naprosto netknutej, protože hned první dávku mi syn vyflusl a raději chtěl hořký kapky stoptussin - ted už je na sirup… já nevím - nemyslím že se s tím může něco stát… kdybych měla vyhazovat všechny léky po každé nemoci, tak půjdu pa mateřské zřídit vlastní lékárnu protože to musí bejt bussiness jak hrom:o) a myslím že dost je že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.5.08 13:39

Ahoj,
taky bych to neviděla jako problém… pokud to má ještě „záruku“
my už máme doma snad všechny možné sirupy na všechny druhy kašle a pokud bych je měla používat jen měsíc… :roll: krást jsem ještě nezačala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
16.3.13 18:54

AHoj, mala mela min tyden nejakou virozu s rymou a kaslem, na radu doktora jsem ve stredu zacala davat stoptussin sirup, ale nevim jak dlouho ji ho mam davat. Kasel ma porad, uz ne tak hrozny, ale porad hlenovity.Mam ho davat az do uplneho ustani kasle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí