Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tvarovala jsem usi aby ji neodstavaly. Me ale zajima co ta hlava, nechci tu rozebirat pro mela cepku
Tak jestli myslis, ze ji diky cepicce nebudou odstavat usi, ze ji prilehnou k hlave a uz tak zustanou, tak kdyz si ji teda vytvarovala hlavu, tak ji tak treba taky zustane
ale moc si to nedovedu predstavit, ze by az tak zesisatela? To tu cepici mela ve dne, v noci?
Jako nechápu tu čepici, ale to nemůže přece způsobit šišatou hlavu za 4dny…???
co to je za blbost? to ta čepice byla plechová? z normální jí těžko sešišatěla hlava
Chtěla opravit uši a k ušim holce přidala ještě šišatou palici
![]()
To nemuže nikdo přece psat jako važně.
@Anonymní píše:
Pomoooc,Dala jsem male po 4 dny na noc cepicku ted ma misto kulate hlavy na obou stranach plosku. Uz to trva vic jak tyden a spravilo se to jen malinko. Spravi se ta hlava a nebo to uz tak zustane? Doufam ze ne
Diky![]()
![]()
![]()
Ne. Bude už navždy šišatá ![]()
Chapu snahu o to, aby dite nemelo odstaty usi. To je fakt des bes, jak u holek, tak kluku. Sama jsem synovi davala cepicku od narozeni do cca 3 mesicu a usi ma krasne u hlavy.
Hlavu mu fakt nezdeformovala.
Cepice by prece nezdeformovala hlavu
a nevim, zda by v 7 mesicich neco zmohla s usima…navic bych s timhle dotazem radsi zasla za pediatrem, at se podiva…treba se ti to zda ![]()
Pomoooc,
Dala jsem male po 4 dny na noc cepicku ted ma misto kulate hlavy na obou stranach plosku. Uz to trva vic jak tyden a spravilo se to jen malinko. Spravi se ta hlava a nebo to uz tak zustane? Doufam ze ne

Diky