Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
prosím o zkušenosti pokud někdo má. Děláme doma konečně plastové okna a já jako alergik jsem narazila na tyto http://www.proalergiky.cz/…ti-pylu.html sítě proti pylu.
Hodně o nich uvažuji, ale nemůžu nikde najít zkušenosti z praxe. Tak otravuji tady. Snad někdo poradí.
Děkuji Iva.
Ahoj Ivčo, nejdřív musím říct, že bohužel taky nemám zkušenost. Mám dost silnou alergii a o sítích jsem se před pár týdny taky dočetla a nenašla jsem stejně jako Ty žádné zkušenosti někoho, kdo by je používal. Nejdřív jsem přemýšela o čističce vzduchu, ale pak jsem si říkala, že vzhledem k ceně a taky kvůli tomu, že jezdím z práce až kolem 7 večer, by třeba pomohly i ty sítě. Tak zatím hledám informace, ale taky nic moc nemám
Kdybych něco našla, ráda se podělím o info ![]()
Ahoj,
V těhotenství se mi značně zhoršila alergie - především alergická rýma. V posledních letech jsem byla v podstatě kompenzovaná, ale těhotenství mne letos na jaře udolalo, začala jsem se dusit, nemohla dýchat a na zahradu jsem chodila s mokrou plenkou na obličeji.
V zoufalství jsem objednala tuto síť, i když je dost drahá. A pomohla! ![]()
Jen chci upozornit na 2 věci:
Každopádně mohu klidně dýchat a uvažuji i o instalaci na střešní okna, jen to ještě musím nějak vymyslet…
![]()