Sítě proti pylu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9262
11.4.08 10:37

Sítě proti pylu

Ahoj,

prosím o zkušenosti pokud někdo má. Děláme doma konečně plastové okna a já jako alergik jsem narazila na tyto http://www.proalergiky.cz/…ti-pylu.html sítě proti pylu.
Hodně o nich uvažuji, ale nemůžu nikde najít zkušenosti z praxe. Tak otravuji tady. Snad někdo poradí.

Děkuji Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8940
17.4.08 18:43

Ahoj Ivčo, nejdřív musím říct, že bohužel taky nemám zkušenost. Mám dost silnou alergii a o sítích jsem se před pár týdny taky dočetla a nenašla jsem stejně jako Ty žádné zkušenosti někoho, kdo by je používal. Nejdřív jsem přemýšela o čističce vzduchu, ale pak jsem si říkala, že vzhledem k ceně a taky kvůli tomu, že jezdím z práce až kolem 7 večer, by třeba pomohly i ty sítě. Tak zatím hledám informace, ale taky nic moc nemám :evil: Kdybych něco našla, ráda se podělím o info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.5.08 19:00

Ahoj,

V těhotenství se mi značně zhoršila alergie - především alergická rýma. V posledních letech jsem byla v podstatě kompenzovaná, ale těhotenství mne letos na jaře udolalo, začala jsem se dusit, nemohla dýchat a na zahradu jsem chodila s mokrou plenkou na obličeji. :roll: V zoufalství jsem objednala tuto síť, i když je dost drahá. A pomohla! :lol:

Jen chci upozornit na 2 věci:

1. máme nová dřevěná eurookna a se sítí nejdou úplně zavřít, páčka je v poloze „mikroventilace“, ale to nevadí, protože síť se snadno sundá - je na suchý zip a pak již okno normálně zavřu
  2. materiál funguje jako hustá záclona, protože je velmi hustě tkaný, takže pokud se chcete kochat krásným výhledem, zapomeňte :?

Každopádně mohu klidně dýchat a uvažuji i o instalaci na střešní okna, jen to ještě musím nějak vymyslet… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek