mléčná krusta

146
12.3.08 21:17

mléčná krusta

ahoj.filípkovi se udělala asi mléčná krusta-řekla dr.má to na celém čelíčku jsou to takové ohraničené mapky,je to předzvěst atopu.mám špatný metřík už si ho opravím,malý bude mít 2 měsíce.tak jsem se chtěla zeptat čím to promazávat.Dr.mi dala excipial ale dala jsem mu to a celé to zrudlo a byl neklidný některé děti ho nesnáší.Ke kožnímu jsem objednaná až za 14 dní.tak prosím do té doby poradte.díky. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
12.3.08 21:36

Olivový olej, vepřové sádlo? Nebo z mastí lipobáze? Nebo jen vazelína z lékarny?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
12.3.08 21:53

Ahoj,
na tohle je nejlepsi lipobase, mame ji taky na ekzem a pekne to kuzi promasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
12.3.08 22:05

Jestli mas moznost nekde sehnat Aloe Vera gel, tak to zkus tim. Muj syn ma atopicky exem a v necelem mesici mu zacla vyrazka prave na obliceji. Mazala jsem to prave aloe verou a moc nam to pomohlo. Uplne ta vyrazka zmizla. Dnes sice exem mame vsude jinde po tele, ale to pocatecni stadium se nam podarilo na tom obliceji „zneskodnit“. Nam excipial taky vubec nesedl, malemu se z toho udelala krupicka na celem tele. Asi ta mocovina.

Drzim palce, at to brzy zmizi, Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
13.3.08 13:40

Dobrá je i " lenienska " z lékárny, je to jen promašťovací základ , koupíš si jen kelímek menší velikosti a vyzkoušíš… Není toho tuba a za draho. Je to pak možno využít i jinde. Majka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 19:25

Ahoj, mléčné krusty jsme se dlouho nemohli zbavit. Pak jsem koupila ceumed. Je to malinký šamponek na olejové bázi a po třetím použití začala mizet (z hlavy). Na tělo jsme dávali jen obyčejný slunečnicový olej z lékárny. Měl suchá hrubší místa. No celkově měl těch vyrážek hodně, i na tvářích. Všeho jsme se zbavili kolem třetího až čtvrtého měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.16 11:17

Cradle Cap gel

Nám naprosto skvěle zabral od Ceumed Cradle Cap gel. Měli jsme krustičky opravdu hodně (i z aušima, v obočí) krásně nám to do 5ti dnů zmizelo. Opravdu doporučuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
17.10.16 11:32

Nam vyborne zabral sebclair sampon a krem. Do 5 dnu bylo po seborele. Ten krem byl na loziska na obliceji, kam kvuli ocim nesel dat sampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek