Šití - brigáda :-)
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šití - brigáda :-)
Ahoj, hledám dobrou duši, která má šikovné ručičky a ráda se věnuje
šití a ruční práce ji nejsou cizí
Mám v plánu od ledna 2020 otevřít dětsky eshop s dětským zbožím (
hajánky, hnízdečka, dečky apod.) a hledám někoho kdo by mi s tím rád
pomohl, sama všechno neušiju ideálně Jižní Čechy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Šiju, šiju, ale bohužel bydlím na Moravě, svou část výrobků mám ve
fotoalbu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky šiju, ale na Moravě. Začínám teď něco sveho a musím říct, že by mě docela zajímalo, jak to máš vymyšlený. To teprve chces začít hledat někoho, kdo ti vyrobí zboží, přitom už za mesic a něco otevřít? Víš jistě, že ti to bude šlapat, abys měla z čeho paní platit? Já jsem uvažovala o tom stejném, ale nakonec jsem se rozhodla, že začnu úplně sama a někoho si poridim až ve chvíli, kdyby se to rozjelo. Právě z výše uvedených důvodů. Tak buď se ti to už rozjelo, nebo máš obrovskou odvahu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@chaela píše:
Taky šiju, ale na Moravě. Začínám teď něco sveho a musím říct, že by mě docela zajímalo, jak to máš vymyšlený. To teprve chces začít hledat někoho, kdo ti vyrobí zboží, přitom už za mesic a něco otevřít? Víš jistě, že ti to bude šlapat, abys měla z čeho paní platit? Já jsem uvažovala o tom stejném, ale nakonec jsem se rozhodla, že začnu úplně sama a někoho si poridim až ve chvíli, kdyby se to rozjelo. Právě z výše uvedených důvodů. Tak buď se ti to už rozjelo, nebo máš obrovskou odvahu…
Promyšlené a vymyšlené to samozřejmě mám, nejsem sebevrah
Diky a hodně štěstí u tobě!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@uklidcb píše:
Ahoj, hledám dobrou duši, která má šikovné ručičky a ráda se věnuje šití a ruční práce ji nejsou cizí
Mám v plánu od ledna 2020 otevřít dětsky eshop s dětským zbožím ( hajánky, hnízdečka, dečky apod.) a hledám někoho kdo by mi s tím rád pomohl, sama všechno neušiju ideálně Jižní Čechy
Zrovna jsem přidala pár nových fotek mého tvoření…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Fotky s bývalým na soc. síti?
- Brigáda- Valašské Meziříčí, Přerov, Kroměříž
- Jak si zabezpečit sociální sítě?
- Brigáda - poštovní doručovatelka