Zkažený silvestr

Anonymní
27.12.15 16:03

Skažený silvestr

Je mi smutno. Od října jsme byli s kamarádem a mým ex se kterým jsem kamarádka zůstala, domluvení, že spolu budeme na Silvestra v jedné hospodě, kde jsme trávili i několik Silvestrů před tím. Všechno bylo naplánované, místa rezervována ale na poslední chvíli se to všechno pěkně pokazilo. Respektive to někdo pokazil. Ozval se totiž partner jedné holky, která mi kdysi hodně moc ublížila a se kterou můj ex kamarádí a je do ní pořád platonicky zamilovaný, jestli by nemohli na Silvestra přijít. Já jsem řekla jasné ne - ta holka pomohla našemu rozchodu, on se s ní tajně scházel a svým chováním mě málem dostala do blázince. Takže ne, fakt nemám náladu ani chuť s někým takovým trávit konec roku. Navíc mého ex pěkně tahala za nos, sváděla ho pro zábavu i když byla zadaná, jde o ní pověst lehké holky a jediný kdo nejspíš nic netuší o tom, jak to mezi nimi skutečně je, je její partner. Můj ex je seznámil s naším společným kamarádem a občas někam zajdou, já proti tomu nic nemám, nemám právo jim zakazovat aby se s ní stýkali ale proč doprčic bych se s ní měla vídat i já??? Bývalému jsem tedy řekla, ať si vybere kdo tam bude, buď ona nebo já ale obě tam být prostě nemůžeme. A to teprve bylo. Výčitky, proč jako tam nechci jít, že ona proti mě nic nemá, že se se mnou chce kamarádit, že dělám zbytečné zle. Pohádali jsme se jako koně prostě. Nakonec mi řek, že on nikomu ve vstupu bránit nebude a že ona tam prostě bude ať se mi to líbí nebo ne. A ona i když věděla, že já si s ní k jednomu stolu proto co bylo nesednu, tak se těm prostě pozvala a ještě je smutná z toho že já tam nepřijdu, že je to škoda. Takže nakonec já jsem ta nejhorší, že si nechci sednout k jednomu stolu s člověkem který mi ublížil tak, že jsem málem skončila v blázinci- Ona se pořád pokouší mě přes ex kontaktovat a ex ani jeho kamarádi nechápou že já o ní zkrátka nestojím. Je mi vyčítáno, že jí prý bezdůvodně nesnáším. takže všichni které jsem považovala za kamarády se otočili zády a vyměnili mě. Mě je to líto, sice jsem si na Silvestra našla jiný program ale to je jisté tak na 50% a spíš to asi také nevyjde. Jsem opravdu tak špatná, když to co na mě ušil ex považuji za podraz a nechci s tou holkou mít nic společného? Když jsem napsala kamarádům, že na Silvestra nepůjdu,. jeden neodpověděl vůbec a druhý řek, že mu to je fuk. Hm aspoň vidím jak o mě stáli. Kdyby se ta holka aspoň přihlásila včas že s nimi půjde, tak jsem měla dost času najít si náhradní program, ale takhle na poslední chvíli?? Mám sice už s někým něco domluveného ale je šance 50% že budu prostě sama. Ach jo:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
27.12.15 16:11

Konec roku bys netrávila s ní, ale s kamarády. Navíc v hospodě, kde je x dalších lidí. Postavila sis hlavu, teď to máš. Snad sis vážně nemyslela že kvůli tobě lidi zruší domluvenou oslavu. Měla jsi zachovat hrdost a ukázat, že tobě nějaká taková Silvestra nezkazí. Udělala jsi přesný opak a vypadáš jako trdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
27.12.15 16:12

Mám pocit, že loni touto dobou jsi sem psala skoro stejný příspěvek? Bylo to taky ohledně Silvestra a tvého ex a nějaké holky, téměř na chlup to samé. Jinak co na to říct, vyprdni se na ně, když o tebe nestojí a najdi si jiné kamarády a na Silvestra buď třeba s rodinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
27.12.15 16:14

...

Tak já chápu, že tam nechceš jít. Hlavně nevěš hlavu, Silvestr se dá strávit klidně i doma, pusť si telku, otevři knížku, nebo můžeš diskutovat tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
27.12.15 16:17

Asi bych se zachovala stejně. Možná bych tedy nedávala ultimáta, ale řekla bych, že nechci s tou osobou být ve stejné místnosti.
Pokud reagují, jak reagují, není co řešit. Snad jen počkat, jestli ji prohlédnou nebo si najít kamarády, kteří budou kamarády.
I když tvůj ex ví, jak jsem pochopila, že ta holka je falešná, mohl ti dát najevo pochopení. Ale co naděláš, nemůžeš nikoho nutit, s kým se má bavit. Je to jejich volba. A ty můžeš vzít začátek roku jako začátek s čistým stolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
27.12.15 16:24

Komu neni rady, tomu neni pomoc. Iz jednou ti zde bylo receno, ze pokud budes s nekym takto manipulovat stylem bud ja nebo ona, obrati se to proti tobe. On nestoji o tebe, stoji o ni (jak sama pises, platonicky zamilovany), koho sis jako myslela, ze si vybere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
27.12.15 16:26

Možná v tomto případě lepší být sama na Silvestra, než s někým, koho nemám ráda a večer si stejně neužiju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
27.12.15 16:28
@evill píše:
Komu neni rady, tomu neni pomoc. Iz jednou ti zde bylo receno, ze pokud budes s nekym takto manipulovat stylem bud ja nebo ona, obrati se to proti tobe. On nestoji o tebe, stoji o ni (jak sama pises, platonicky zamilovany), koho sis jako myslela, ze si vybere?

Já taky poznala, že je to ta holčina z loňska, na chlup stejný příspěvek, jen ten nick si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
27.12.15 16:30

:think: Nemá tam být v názvu příspěvku Z? :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.12.15 16:30
@carola píše:
Já taky poznala, že je to ta holčina z loňska, na chlup stejný příspěvek, jen ten nick si nepamatuju.

To jako že by měla dva roky po sobě ten stejný problém? :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
27.12.15 16:32
@lovesmile píše:
To jako že by měla dva roky po sobě ten stejný problém? :think: 8o

Vypadá to tak. I podle stylu jak píše je to na 99% ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.12.15 16:33

Nechceš tam chodit, nechoď. Můžeš si v sobě dál pěstovat tu ublíženost, foukat si bebíčko…aspoň na mě to tak působí. Lidé okolo tebe už dávno tu hroznou událost, která tě málem dostala do blázince, neřeší a evidentně je dost otravuje, že ty ano :)

No a Silvestr se dá slavit i jinak, plánovat dopředu, že bude skažený je fakt zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
27.12.15 16:34

A ty jsi kdo, že rozhodujes, kdo může a nemůže jít na oslavu? Chapu, že kdyby jsi tu oslavu dělala ty tak mas právo říkat, kdo může přijít a kdo ne, ale na veřejnou oslavu může přijít kdokoli. Tak ted vidis, že svět se netoci jen kolem tebe a asi to nejsou tací kamarádi, jak sus myslela. Dala jsi jimna výběr a oni si vybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.12.15 16:37

Sama sis zničila Silvestra. Ty tam nechceš jít. Proč by tvoji přátelé měli řešit nějaké tvé neshody s jinou holkou? To si to s ní neumíš vyřešit sama? :nevim: Jestli ne, dobře ti tak. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
27.12.15 16:38

Nechod tam,.kdyz nechces.
Tak budes na Silvestra doma,.no boze. Vsak je to stejne nejlepsi,.klidek,.pohodicka,.jidlo,.piti a nemusis se s nikym bavit. Jak tu nekdo psal-tv,.knizka…cokoliv,.uzij si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí