Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, čekají nás první Vánoce v novém a ráda bych pořídila skleněné ozdoby na stromeček. Nějakou pěknou sadu s nápadem, něco originálního, zajímavého. Viděly jste poslední dobou něco, co vás trklo do oka?
Třeba nějaké ručně malované kouličky nebo nějaká netradiční barva, vzor? Nevím přesně, co hledám, spíš lovím inspiraci
Nebo alespoň třea obchod s jakým máte dobré zkušenosti co se týče kvality a nápaditosti?
Ahoj, my letos kupovali sklenene ozdony rucne vyrobene ceskou firmou v OBI. Mensi koulicka vysla na 39Kc, vetsi za 49Kc. Vyrobce ma i web a online obchod.
@Malike píše:
@farskajanca internet a hledej šmudlo..
To je rada nad zlato… K 90 % dotazu zde by stačilo použít vyhledavac, přesto se všichni ptají, od toho to tu je.
Zašla bych raději někam do obchodu a vybrala si, ono na živo to vypadá taky jinak než na obrázku. A vybírala bych něco nadcasovejsiho, než co je právě v módě.
@farskajanca loni jsem kupovala glassor, pak od nějakého výrobního družstva z Luhačovic, je toho spousta, stačí se podívat na web.
@xstrasilka tak rada to je..vkus neznám a internet je zdroj ozdob na stromeček.
Díky za rady
nakonec jsem se asi zakoukala do kolekce od glassor, Dotek elegance, taková „křehká nádhera“, přesně můj styl
- https://www.glassor.cz/vanoce-2017 - ať nemusíte googlit kdybyste chtěly mrknout ![]()
@kacz jaké jsou zkušenosti? hezké ozdoby, spokojenost, vypadají jako na obrázku? ![]()
@farskajanca vypadají nádherně. Já mám sady stříbrných a modrých koulí jako základ, asi 8 fialových koulí + dokoupené různé figurky a jednotlivé kusy, co se mi líbily. Stromeček je krásný. Letos už máme ozdobeno.
Já mám staré skleněné ozdoby i světýlka. Postupně jsem si je nastradala od rodiny, když už je někdo nechtěl. Že je nemám v jedné nebo dvou barvách me nemrzí, mají svoje kouzlo.
Všem děkuju moc za rady
Jen pro informaci, skončila jsem s těma od glassoru a zklamaná rozhodně nejsem ![]()