Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, hledám doporučení na větší obchody s bytovými dekoracemi. Znám řetězce s nábytkem, Tesco Home, H&M home, síť prodejen Nanu Nana, Butlers. Jaké jsou ještě dobré obchody?
@Luucy Není větší a je trochu dražší, ale znám http://epesrades.cz/index.php?… Máme odtud některé bytové textilie, tapety a svítidla do dětského pokoje.
@heevi píše:
@Luucy Co Zara Home nebo IKEA?
zara home ale je len online, nie je kamenej predajni. Do ČR je navyše obmedzený sortiment - veci ktoré sa môžu rozbiť do ponuky českej republiky zaradené niesú.
@Luucy v čiernej labuti je je Kika - a je tam veľa dobrých dekorácií. Majú dobrý výber produktov. Teraz tam ale všetko bude vianočné. Klasický dekor tam v tomto období roku moc nenájdeš.
@Xsenova to už neplatí, Zara home už i v ČR je jako kamenný obchod
je v OC Chodov a velikostí se vyrovná H&M Home ![]()
@heevi to je super sprava
diky za info. Viem ze este zaciatkom roka nebola zara home, lebo som od nich objednala vazu, a musela som z nemecka. Vtip je, ze prisla krasna vaza, ale je plastova
stala 2300KC. Zo spodnej strany nálepka, nenalievajte do nej vodu ![]()
@Xsenova píše:
@heevi to je super spravadiky za info. Viem ze este zaciatkom roka nebola zara home, lebo som od nich objednala vazu, a musela som z nemecka. Vtip je, ze prisla krasna vaza, ale je plastova
stala 2300KC. Zo spodnej strany nálepka, nenalievajte do nej vodu
tomu se říká planý dekor. Kýč jak bič.
@Xsenova píše:
@heevi to je super spravadiky za info. Viem ze este zaciatkom roka nebola zara home, lebo som od nich objednala vazu, a musela som z nemecka. Vtip je, ze prisla krasna vaza, ale je plastova
stala 2300KC. Zo spodnej strany nálepka, nenalievajte do nej vodu
Ježíši, to snad ne!
tak to byl nákup roku viď
já tam ještě nic tedy nakoupila, jen jsem koukala, líbily se mi ta spíš povlaky na polštáře a tak…