Napařování nebo žehlení?

3.12.17 16:03

Napařování nebo žehlení?

Dobrý den, ráda bych se optala na zkušenosti s napařovacími žehlícími systémy? Žehlení nepatří právě mezi mé oblíbené činnosti a vzhledem k mé šikovnosti je to také rozsudek smrti pro mé ruce které už jsou plné jizev od spálení žehličkou :D Na internetu jsem narazila na napařovací žehlící systémy, když jsem se však pokoušela dohledat informace v českých zdojích toho moc není. V Americe se to, zdá se, používá jako plnohodnotná náhrada žehlení. Máte to někdo doma, nebo s tím máte zkušenodti? Může napařovač oblečení plnohodnotně nahradit žehličku nebo je to jen takové drahé šidítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2067
3.12.17 17:16

Ja ut nekoluk let vubec nezehlim ;) to je pro me nejlepsi system :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
3.12.17 17:20

Parní stanici mám už asi 6 let a musím říct, že je to daleko rychlejší a lepší než klasická žehlička. Jsem 100% spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.17 18:53

To zní skvěle. A můžu se zeptat jakou máte značku a typ? Vůbec se v tom nevyznám a nevím podle čeho vybírat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
4.12.17 08:16

@BeautyBelle Mám tefalku, je třeba se koukat aby měla co největší tlak. Mám tuto asi 3 roky tak už budou novější modely. Kupovala jsem ji v nějaké akci za necelé 3 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.12.17 15:21

@LenkaN26 Dobrý den, mohu se prosím zeptat jaké maté výkon?
rozhoduji se mezi dvěma stroji a jeden má výkon 1500W a 2000W. Raději bych samozřejmě ten více výkony, ale zase se mi líbí, že ten druhý je jen do ruky a dá se hezky uskladnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.4.21 16:42

Holky, žehlíte věci pro novorozence? Mám pocit, že mezi kojením a kojením jen peru :lol:, tak jestli je nutné vše žehlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.4.21 17:49

@Salorka nežehlila jsem nic, ani látkové pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31971
7.5.21 20:53
@Salorka píše:
Holky, žehlíte věci pro novorozence? Mám pocit, že mezi kojením a kojením jen peru :lol:, tak jestli je nutné vše žehlit

Pokud máš sušičku, nežehlila bych pro malé dítě nic. Dává mi to smysl jen u věcí pro dospěláky protože ne ze všech praček/sušiček leze prádlo hezky „načechrané“ a nezmuchlané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný