Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, ráda bych se optala na zkušenosti s napařovacími žehlícími systémy? Žehlení nepatří právě mezi mé oblíbené činnosti a vzhledem k mé šikovnosti je to také rozsudek smrti pro mé ruce které už jsou plné jizev od spálení žehličkou
Na internetu jsem narazila na napařovací žehlící systémy, když jsem se však pokoušela dohledat informace v českých zdojích toho moc není. V Americe se to, zdá se, používá jako plnohodnotná náhrada žehlení. Máte to někdo doma, nebo s tím máte zkušenodti? Může napařovač oblečení plnohodnotně nahradit žehličku nebo je to jen takové drahé šidítko?
Ja ut nekoluk let vubec nezehlim
to je pro me nejlepsi system ![]()
Parní stanici mám už asi 6 let a musím říct, že je to daleko rychlejší a lepší než klasická žehlička. Jsem 100% spokojená ![]()
To zní skvěle. A můžu se zeptat jakou máte značku a typ? Vůbec se v tom nevyznám a nevím podle čeho vybírat ![]()
@BeautyBelle Mám tefalku, je třeba se koukat aby měla co největší tlak. Mám tuto asi 3 roky tak už budou novější modely. Kupovala jsem ji v nějaké akci za necelé 3 tisíce.
@LenkaN26 Dobrý den, mohu se prosím zeptat jaké maté výkon?
rozhoduji se mezi dvěma stroji a jeden má výkon 1500W a 2000W. Raději bych samozřejmě ten více výkony, ale zase se mi líbí, že ten druhý je jen do ruky a dá se hezky uskladnit.
Holky, žehlíte věci pro novorozence? Mám pocit, že mezi kojením a kojením jen peru
, tak jestli je nutné vše žehlit
@Salorka píše:
Holky, žehlíte věci pro novorozence? Mám pocit, že mezi kojením a kojením jen peru, tak jestli je nutné vše žehlit
Pokud máš sušičku, nežehlila bych pro malé dítě nic. Dává mi to smysl jen u věcí pro dospěláky protože ne ze všech praček/sušiček leze prádlo hezky „načechrané“ a nezmuchlané.