Sklokeramický sporák

25179
30.5.19 22:51

Přijdou mi více méně nastejno ;) Na mě malá trouba, já mám 70l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59398
30.5.19 22:54

@klinerovi to je stejný. Já vybrala electrolux ale jiný. Chtěla jsem velkou troubu https://sporaky.heureka.cz/…specifikace/#…. Na to fakt pozor, nenarveš tam ani klasické plechy takže si to poměř ;) Obě značky jsou ok. Já mam od electroluxu většinu spotřebičů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
30.5.19 22:55

@pe-terka taky jsme při výběru se zarazila že ted většinou dělají mini trouby tak mám 74l a přijde mne akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
30.5.19 23:03

@Markéta80 a seš s outo spokojená? :) achjo :D měla jsem jich nakouklých hodně, nakonec u mě zvítězila ta funkce steamplus a pomohlo mi to rozesknout. Co se týče té velikosti, tak nějaký plech k tomu je a člověk pak dokoupí dle rozměrů, ale nevím no. Obvykle stejně peču jen jeden plech, při pečení dvou věcí nad sebou mi to nikdy nepřijde ono, tak si to asi nedovedu představit, za jakých okolností by mi ta větší přišla lepší. Díky za radu oboum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.5.19 23:09
@klinerovi píše:
@Markéta80 a seš s outo spokojená? :) achjo :D měla jsem jich nakouklých hodně, nakonec u mě zvítězila ta funkce steamplus a pomohlo mi to rozesknout. Co se týče té velikosti, tak nějaký plech k tomu je a člověk pak dokoupí dle rozměrů, ale nevím no. Obvykle stejně peču jen jeden plech, při pečení dvou věcí nad sebou mi to nikdy nepřijde ono, tak si to asi nedovedu představit, za jakých okolností by mi ta větší přišla lepší. Díky za radu oboum

velkou troubu oceníš hlavně s velkou rodinou a když často pečeš :think: Dřív jsem měla menší a jedno kuře, co se vejde do klasického pekáče (a menší trouby), je na nás málo! Ale nás je opravdu hodně, pro běžnou rodinu stačí i menší trouba! A když peču 2 plechy nad sebou, zapnu ventilátor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
30.5.19 23:17

@pe-terka no my se teprve začínáme rozrůstat a co se týče pečení, tak peču ráda a často, ale tam by šlo maximálně o to, že by se mi o vánocích vlezlo více cukroví na plech, nebo více buchet… Jinak to kuře u vás chápu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
31.5.19 02:02

@klinerovi jde o to že tam skoro nic nedáš :? Spokojená sem a moc :palec: Mne zarazilo kolik sporáků má fakt malou troubu :? a nakonec je trouba o něco větší než byla ta minulá :lol: ale dobře se tam vejde i velký oválný pekáč :palec: U těch menších jsme právě zjistila že ty plechy z původní trouby tam nenacpu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí