Skokanka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
31.12.08 10:59

Skokanka

Ahoj holky,
máme takový problém s dcerou (20 měs.). Asi před 3 měsíci poprvé přelezla večer přes šprušle postýlky (pochopitelně měla matraci na nejnižší poloze) a vyskočila, protože nechtěla večer spát a my jsme ji nechtěli vzít zpátky do obýváku. To se strefila mezi svou a naši postel, takže se spíš lekla než uhodila - přelézala přes čelo postýlky. Koupili jsme o něco větší postýlku s pevným čelem a vytahovacími šprušlemi (úplně normální postel se nám do ložnice nevejde), ale i když má ty šprušle venku, stejně se snaží přelézt horem - párkrát jsme ji chytli, když už visela nahoře. Teď už tedy neleze přes čelo postele (to nejde), ale naučila se to přes bok.
Teď jsme u babičky a hned 2. den vyskočila z postýlky zase, tentokrát se rozplácla na podlaze, takže jsme se pořádně lekli taky, jestli si nemohla ublížit. Naštěstí to dobře dopadlo. Teď spí tady u babičky na velké posteli (spodním patře palandy), ke které má přistrčenou malou postýlku, aby nevypadla (hrozně celou noc cestuje).
Ale co s tím dál? Je jasné, že dřív nebo později doma zase vyskočí. Když jí vyndám šprušlíky a ona si na to zvykne, nedostanu ji večer do postele asi už vůbec (tady u babičky už zvlčila tak, že chodí spát v půl desáté místo osmi, prostě proto, že z velké postele se snadněji dostane, a jak se jí nedaří vylézt, příšerně vyvádí). Nebo jí máme pod postýlkou udělat „doskočiště“, aby aspoň padala do měkkého? Pokud máte doma něco podobného, poraďte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
321
31.12.08 11:28

:lol: :lol: :lol: ......to máte pěknou skokanku..
Ale zasmála jsem se,protože jsem si vzpoměla co vyprávěla tchýně,že dělal můj manžel jako malý přesně to samé…A taky mu dělali jak říkáš „doskočiště“ s peřin a polštářů…tak zkus,bude alespon padat do měkkého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
31.12.08 12:43

Ahoj.
Taky pěknej blázinec :lol: :lol: :lol:
Já bych taky udělala „doskočiště“ a vyčkala do doby, než bude schopná spát ve velké posteli. Náš mladej taky z velké postele zdrhá, tak je v malé, ale naštěstí zatím nepřelézá.
A mmch… když šla do velké postele holka, tak neměla vedle postele doskočiště, ale dopadliště :lol:
 Zorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
1.1.09 11:17

Nám vylezl Jája z postýlky jednou … víckrát už jsem mu nedala příležitost. Normálně jsem oddělala celou postranici postýlky, takže měl šprucle jen u zdi a samo že čela )postýlka pohromadě držela takže no problem). Taky jsem myslela že pak nebude spát .. ale stejně jsem mu večer četla, a pak jsem ho naučila že tam bude sám (měl otevřené dveře a světlo na chodbičce) a když zavolá že přijdu. A naučil se to v pohodě. (sranda byla když jsem vyhrožovala že na něj vezmu vařečku když vyleze a pak volal že chce kakat a já tak pojď a on - já nemůžu.Proč? Já dostanu vařečkou :lol: :lol: ) Samotný začal usínat kolem 2 roku protože pak dostal velkou postel …

Jinak tvoje malá je teda dobrej kaskadér … by´t jsem jinak celkem klidná v mnoha případech, na tohle bych nervy neměla :roll:

• Citovat
  • Upravit
3492
1.1.09 15:57

Já bych ji dala spát do normální postele nebo bych zrušila jednu postranici postýlky jak už někdo psal. 20 měsíční holčička už není miminko :wink:

Malá spí se mnou v posteli jé co bych dala za to kdyby spala normálně v postýlce :roll: ale to je o něčem jiném :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.1.09 18:09

Ahoj
V tomhle věku už dětičky spali v normální posteli.Pod postelí s mladším prckem byla (a ještě je) matrace,aby padali do měkkého. :wink: Kolikrát jsme našli dítko spát dole. :lol:
Teď už sice nepadá,ale dobře se na tom sedí a hraje,tak jsme ji prostě nezrušili.Nejmladšímu to taky tak uděláme.Ale až za cca 5 měsíců.

Přeju šťastný nový rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
1.1.09 21:36

Zrušit úplně postranici se bojím, ona je malá děsná cestovatelka, v noci snad tu postel prolézá tam a zpátky, byla by na zemi pokaždé. Ona většinou usne sama v postýlce a je to dobrý, ale jednou z čas ji to chytne, vyvádí a vyskakuje. A tady u babičky asi pochopila, že babi a děda jsou měkčí než my s tátou a že ji vyndají, když bude hodně ječet a vyvádět, zvlášť po tom vyskočení, takže dělá scénu každý večer.
Asi jí ale vyndám ty šprušle, až přijedeme domů. Lepší než to skákání - ale uvidíme, jak to půjde. Možná se to bez doskočiště nebejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí