Škola trest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
23.9.22 21:14
@a12 píše:
Prosimte, reaguju na tu nelichotivou fotku z lavice.. Jakože kdyby to bylo jen to, asi to nebyl až takovej průšvih, ne? Protože dřív takových fotek byly plny „spolužáci“ ve školce a ve škole taky zverejnujou fotky, moje dítě se na jedny dloube v nose :roll: a žalovat jsem je nešla.

tvoje dite je na fotkach ve skolce, protoze jsi podepsala souhlas se zverejnovanim

Příspěvek upraven 23.09.22 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
23.9.22 21:20

@lucad77
Jo, to jsem zapomněla dopsat - nejen focení, ale i různé audio/video záznamy…
Jak se případný přestupek ale „u nás“ řeší, zatím nevím. Syn je ve 4. třídě a zrovna u něj ve třídě učitelka vyžaduje, že musí mít všichni mobily po celou dobu vyučování vypnutý. S čímž jedině souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
23.9.22 21:24

Fascinuji me vsechny komentare, ale ze ucitelku a profesora natocily parchanti jak rika svuj nazor na situaci na ukrajine ( tam druhy jeste v podstate dospelym rekl, ze si maji najit vice zdroju a ze kde o to umet tridit nazory) a jejich rodice bonzaci sli zalovat do skoly a vyhodili je za to z prace, tak jim kdekdo telskal… tak bud pravidla plati a nebo jen pro nekoho a pak jsou k nicemu. A kdyz neplati holt nemuze chtit od deti, aby je dodrzovaly, ze :roll: Vetsinou vse zacina u rodicu a spolecnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
23.9.22 21:58
@matkabagristy píše:
tvoje dite je na fotkach ve skolce, protoze jsi podepsala souhlas se zverejnovanimPříspěvek upraven 23.09.22 v 21:24

Ale jo, ale píšu, že tam jsou taky ne vždy úplně hezký, tak nějak máš taky pravo vybrat kterou fotku jo a kterou ne, ne? :nevim: ale nikdo to samozřejmě nedělá. Tak je otázka, jestli někdo dal fakt na net urazejici fotku, která urazila spolužáka a tomu se to nelíbí, nebo učitelé řeší porušení školního řádu, že dali na net jakokoliv fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
23.9.22 22:10
@a12 píše:
Ale jo, ale píšu, že tam jsou taky ne vždy úplně hezký, tak nějak máš taky pravo vybrat kterou fotku jo a kterou ne, ne? :nevim: ale nikdo to samozřejmě nedělá. Tak je otázka, jestli někdo dal fakt na net urazejici fotku, která urazila spolužáka a tomu se to nelíbí, nebo učitelé řeší porušení školního řádu, že dali na net jakokoliv fotku

Já třeba spravuju naše školní webovky a opravdu se rodičů neptám, kterou fotku by tam chtěli a kterou ne. To by nebralo konce. Vybírám je sama a vždycky se snažím, aby na nich všichni pokud možno byli tak nějak ok. Ovšem ne vždy se zadaří, někdo je prostě nefotogenický pořád no. Ještě si teda nikdo nestěžoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
23.9.22 22:15

Za nás když někdo dostal dvojku z chování už byl velký problém dostat se na střední školy, teď se předpokládám budou hlásit na střední a jestli chlapec dostane dvojku, tak má možná s nějakým snem smůlu. Což je velká škoda…

Ale zase na jednu stranu, připomíná mi mého synovce, to je takový „truhlík“, který by neublížil mouše, ale aby táhl s partou a nikdo se mu nesmál občas vymyslí fakt nějakou klukovinu, pak doma dokáže ronit slzy, slibovat hory doly, že už nikdy víc. Pak se bojí, co provedl a zjišťuje nenápadně, co ho asi čeká…ale pravda, že věkově je úplně jinde. Mladší. Nicméně přijde mi, že tenhle mladík je trošku na stejné bázi. Udělal kopanec, tak se teď bojí, jinak si myslím, že by nezjišťoval, co se mu může stát…sígr by dle mě neřešil následky. Každopádně mladej, tohle se nedělá!!! Nikdy a nikomu!! A teď přijmy následky za svoje chování, tobě by se taky dvakrát nelíbilo, kdyby si z tebe spolužáci dělali na netu srandu! Je to šikana. Takže bych očekávala dvojec z chování, ne-li důtku.

• Citovat
  • Upravit
66815
24.9.22 06:53
@a12 píše:
Ale jo, ale píšu, že tam jsou taky ne vždy úplně hezký, tak nějak máš taky pravo vybrat kterou fotku jo a kterou ne, ne? :nevim: ale nikdo to samozřejmě nedělá. Tak je otázka, jestli někdo dal fakt na net urazejici fotku, která urazila spolužáka a tomu se to nelíbí, nebo učitelé řeší porušení školního řádu, že dali na net jakokoliv fotku

jsem spravce skolnich stranek. Davam na web i nekolik desitek fotek denne. Fakt nezkoumam, co tam ktere decko co dela. Pokud je to v souladu s pravnim radem cr a moralkou. A fakt mi prijde ujete, aby mi do toho jeste kafrali rodice, ze maji pravo vybrat fotky, ktere zverejnim.
Rodice maji pravo slusne skolske zarizeni pozadat o stazeni fotografie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42502
24.9.22 07:07
@Anonim 14 píše:
Jo je mi to líto, a bojím se že když to bude horší než dutka třídního učitele tak mě prí nemusí vzít na střední

Na střední tě nevezmou, buď v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
24.9.22 07:41
@Betty MacDonald píše:
Na střední tě nevezmou, buď v klidu…

Tak na nejaky ucnak, kde dostane vyucni list, to ho vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.9.22 07:42
@vokishka píše:
Tak na nejaky ucnak, kde dostane vyucni list, to ho vezmou

bude v tandemu s romanem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
24.9.22 08:25
@matkabagristy píše:
jsem spravce skolnich stranek. Davam na web i nekolik desitek fotek denne. Fakt nezkoumam, co tam ktere decko co dela. Pokud je to v souladu s pravnim radem cr a moralkou. A fakt mi prijde ujete, aby mi do toho jeste kafrali rodice, ze maji pravo vybrat fotky, ktere zverejnim.

Však já nerikam, že bych to po někom chtěla :mrgreen: jen, že těch nelichotivejch fotek tam je dost, kdyz se někdo vyfotí na výletě, taky zveřejní fotku třeba na instagramu v pozadí s lidma, který s tím nesouhlasili a vypadaj tam blbě.
Proto píšu, že se mi nezdá, že by to byla jen fotka spolužáka v lavici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.9.22 08:30
@a12 píše:
Však já nerikam, že bych to po někom chtěla :mrgreen: jen, že těch nelichotivejch fotek tam je dost, kdyz se někdo vyfotí na výletě, taky zveřejní fotku třeba na instagramu v pozadí s lidma, který s tím nesouhlasili a vypadaj tam blbě.
Proto píšu, že se mi nezdá, že by to byla jen fotka spolužáka v lavici.

tak jiste, ze se nejednalo o nevinnou momentku. Ale ve skolach je zpravidla zakazano pouzivat mobilni telefon, porizovat jakekoli zaznamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
24.9.22 13:07
@matkabagristy píše:

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati