Škola trest

29
23.9.22 15:19

Škola trest

Ahoj, jsem v devítce.
Jako jeden z 5 lidí, ostatní fotili víc, vyfotil jsem kluka od nás ze třídy a poslal to na třídní skupinu. Učitelka to zjistila a napsala posudek ředitelce. V pondělí se prí vše dozvíme. Ale myslel jsem to ze srandy a je mi to líto. Co se mi podle vás může stát, a kdyžtak mi pomocte vymyslet výmluvu pro rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
23.9.22 15:21

A co na té fotce bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
23.9.22 15:22

Zkus jednou místo výmluvy upřímnou omluvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
23.9.22 15:26

Prestan se vymlouvat a zacni se chovat jako dospely, prijmi zodpovednost a zkus navrhnout omluvu/odskodneni ci cokoliv co uznas za vhodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
23.9.22 15:29

Jestli se chceš dostat na nějakou střední školu, tak hlavně zapracuj na pravopisu. Jestli si jinak slušný kluk, tak je to prostě klukovina, kterou si vyžereš a brzy se na to zapomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
23.9.22 15:32

Jojo ostatní fotili víc, ostatní měli horší známku, atd… Klasické výmluvy :roll:.Jedna jediná rada. Nauč se přijímat zodpovědnost za své činy. Pokud to byla nějaká nelichotivá fotka, což si myslím že byla, když kvůli tomu základáš diskuzi, tak čekej následky. Představ si jak by bylo tobě, kdyby takhle někdo fotil a veřejně publikoval tvé fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
23.9.22 15:34

No, aspoň ses o sobě dozvěděl, že nejsi vtipný, ale trapný. Následky to doufám bude mít odpovídající, protože takové věci se nedělají. A rodičům to rekni, jak to je. Stejně by se to dozvěděli tak jako tak. Myslis, ze jsou hloupí?

Příspěvek upraven 23.09.22 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
23.9.22 15:34

Omluv se a přijmi trest. A už to víckrát nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.9.22 15:36
@Agusaguss píše:
A co na té fotce bylo?

Jenom jak sedí na židli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.9.22 15:37

Předpokládám, že to byla fotka, kde je na wc či něco podobného. To poslat dál je šikana. Takže nehledej výmluvy, spolužákovi se omluv, fotku smaž, dobrovolně doma odevzdej telefon a ve škole řekni, že ti to je líto, že jsi nepřemýšlel a už si uvědomuješ, že to byla chyba. Přijmi postih pokud nebude stačit omluva a tebou navrhovaný trest(dvojku z chování apod.), nabídni, že si třeba do konce školního roku vezmeš úklid třídy(židle zvednout, papírky posbírat a vyhodit, smazat tabuli apod. a napíšeš dlouhý referát na téma šikana a odprezentuješ to třídě. A ideálně to všichni kteří fotili vezmou jako projekt, pořádně se připraví a udělají přednášku třeba v tělocvičně pro celou školu. Nasyp si trochu popel na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.9.22 15:42
@Anonim 14 píše:
Ahoj, jsem v devítce.
Jako jeden z 5 lidí, ostatní fotili víc, vyfotil jsem kluka od nás ze třídy a poslal to na třídní skupinu. Učitelka to zjistila a napsala posudek ředitelce. V pondělí se prí vše dozvíme. Ale myslel jsem to ze srandy a je mi to líto. Co se mi podle vás může stát, a kdyžtak mi pomocte vymyslet výmluvu pro rodiče.
@Anonim 14 píše:
Jenom jak sedí na židli

Tobě by se líbilo, kdyby tě takhle spolužáci fotili a čekali až se blbě zatváříš a pak tě zesměšňovali ve skupině na netu?
Rodičům řekni pravdu.
Spolužákovi se upřímně omluv a nech ho na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.9.22 15:43

A byla to sranda i pro toho kluka? Asi ne, ze, když to škola aktivně řeší. Takže to nejspíš nebylo ani poprvé. Tak si holt počkej do pondělí a doma vysyp na rovinu, jak to bylo. A vynech tu část o tom, jak ostatní to dělali více apod. Tím rodiče akorát spolehlivě namichneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
23.9.22 15:44
@Anonim 14 píše:
Jenom jak sedí na židli

A vy máte ve školním řádu, že se ve škole fotit, natáčet a cokoliv z toho zveřejňovat nesmí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
23.9.22 15:48
@Fiveone píše:
Předpokládám, že to byla fotka, kde je na wc či něco podobného. To poslat dál je šikana. Takže nehledej výmluvy, spolužákovi se omluv, fotku smaž, dobrovolně doma odevzdej telefon a ve škole řekni, že ti to je líto, že jsi nepřemýšlel a už si uvědomuješ, že to byla chyba. Přijmi postih pokud nebude stačit omluva a tebou navrhovaný trest(dvojku z chování apod.), nabídni, že si třeba do konce školního roku vezmeš úklid třídy(židle zvednout, papírky posbírat a vyhodit, smazat tabuli apod. a napíšeš dlouhý referát na téma šikana a odprezentuješ to třídě. A ideálně to všichni kteří fotili vezmou jako projekt, pořádně se připraví a udělají přednášku třeba v tělocvičně pro celou školu. Nasyp si trochu popel na hlavu.

No to už je trochu přehnaný. Asi by stačilo až bude hodina s třídní se přihlásit, spolužákovi se omluvit před třídou a víc bych to nerozmazávala. Je to mladej kluk, kterej uklouznul není to vrah koťátek. Pokud nemá jiný průšvihy vidím to na nějakou důtku a životní poučení, že ne vše je dobrý nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.22 15:48

U nás za toto třídní dutka. 1.st.zš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat