Škola v přírodě a rýma?

Anonymní
5.2.15 22:10

škola v přírodě a rýma?

Ahoj,
chci se zeptat na názory, zda poslat dceru (8 let) na školu v přírodě s rýmou (jinak jí nic není - bez teplot, bez kašle). Chap mi říká poslat, dcera moc chce - jediná já bych ji nechala asi doma - bojím se, že se z toho vyklube něco víc. Díky za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14396
5.2.15 22:17

Poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.2.15 22:19

Na tu školu v přírodě jedou až příští týden?
To je ještě dost času, nasaď čaj, cibulový sirup udělej, vitamíny, ovoce, zelenina.
Sebou kapky do nosu, kapesníky.
Já bych ji pustila. Kvůli rýmě mi příjde škoda přijít o školu v přírodě.
Kdyby měla horečky tak né, ale kvůli rýmě bych ji doma nenechávala.
Navíc ještě je čas s tím něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
5.2.15 22:21

Jedou zítra, rýma začala včera jemně, dnes už vesele pšíká a frká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.2.15 22:24

No tak ji zabal kapky do nosu, hromadu kapesníků, ovoce, teplé oblečení.
Když ji nepustíš bude nafučená slečna natěšená :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
5.2.15 22:29

Minulý rok jela dcera touhle dobou na lyžák (bylo jí 10), u autobusu jsem říkala, že kdyby dostala třeba rýmu, ať mi zavolá, že si pro holku přijedu. Učitelka mi řekla, že rýma není žadná nemoc a že by volala v případě horečky. Takže já bych poslala, pokud jsi připravená, při zhoršení, ji vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
5.2.15 22:29

No je jasný, že bych si to vyžrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
5.2.15 22:44

Jasně, že rýma není nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.2.15 23:12

Poslala bych ji. Kdyby bylo nejhůř, přijedete si pro ni. Nejedou třeba na hory? Většinou tam to děti rychle přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
6.2.15 00:23

Já bych poslat nechtěla, ale určitě bych podlehla a nechala se od dcery ukecat a pustila. Ale u odjezdu bych poprosila pí uč., že kdyby se cokoliv zhoršilo, ať volá, že pro holku přijedu. No a byla bych pořád napůl v pohotovosti, že pro ni pojedu.
Jo a kapičky do nosu určitě nesmí mít jen tak u sebe. Musíš se domluvit s pí uč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.2.15 06:42

Ovsemze poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
6.2.15 08:59

Od nás jeli děti na školu v přírodě a dost jich jelo nachlazených, a taky jich 30 během pobytu přijelo domů jelikož to od nich chytli ostatní. asi bych zašla pro jistotu k doktorovi ať se na malou podívá, jelikož všude řídí chřipka. a co mě dostalo, když se děti nakládali do autobusu tak měli některé i teplotu, vím že to není tvůj případ, ale zašla bych si raději k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
6.2.15 16:52

Jak to dopadlo, odjela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
6.2.15 21:56

Díky za názory - odjela šťastná, já rozpolcená :roll:. Tak teď doufám, že čerstvý vzduch bude mít blahodárné účinky a za dva dny pro ni nepojedme :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.24 02:42

Ahoj, obnovuji diskusi. Syn má v pondělí (takže vlastně uz zítra) odjet na svou první skolu v přírodě. Strašně se těší, s klukama už venku neřeší nic jiného nez co tam vyvadet.

Jenže v sobotu (včera) mu začala ryma. Přes den smrka, jinak nic a teď v noci slyším, jak dycha přes plný nos. Vůbec nevím co mám dělat. On se tak tedi. Plánujeme tady všechno dva týdny!!

Na jednu stranu si říkám, je to jen ryma, to tam zvládne. Na druhou stranu si říkám, co když se mu to tam rozjede, precejen tam bude asi dost náročný program, aby se děti zabavily…

Co byste dělali vy? Nebo mate s tím někdo jakoukoliv zkušenost? Nechci si ani dělat problémy s učitelkou, ze jsem vlastne poslala nemocne dítě. Ale jestli nepojede, tak se syn asi zblázní. A ja teda taky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi