Školka a rýmička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1149
12.9.18 14:35
@Hadumi píše:
Zrovna jsem o tom měla diskusi s pediatrou. V mš mi řekli, že čirou rýmu neřeší, barevnou už ano. Pediatra se tomu od srdce zasmála a řekla mi, že čiré jsou nejdřív všechny a právě ta čirá je úplně nejvíc nakažlivá - prostě dítě pšíkne a okolo to chytnou všechny (skoro). Takže mi řekla, že je nesmysl rozlišovat dle barev, dítě by do mš nemělo jít s čirou.
PS:ale já s čirou dávala, když jsem byla na rd, tak ne.

To je pravda, nas pediatr mi to taky vcera rikal.U nas po tydnu ve skolce, bolest v krku a ted z toho ryma jako tram. Takze do konce tydne jsem na OCR a pristi tyden nastupuje babicka na doleceni. Ale netroufam si vubec rict, jak dlouho to potrva do dalsiho OCR. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424

My byli ve skolce jen 2 dny zatim. Nejdriv prujem, pak ryma a ted zase prujem… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

@Keyllah když se dají hned při prvním příznaku tak jo..
dcera ted měla ucpaný nos..tak jsem ji to lepila a po dvou dnech dobrý…Ono jak už se to rozjede ta rýma, tak už to není tak zázračné, ale zase to trošku zkracuje tu dobu uzdravení..
ale nemusí to fungovat na všech, není to lék.. ;) tak to tady nechci fanaticky obhajovat, aby pak někdo napsal že to je šunt, protože na něho to nepůsobí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41052
12.9.18 14:41
@smurfka píše:
@Keyllah když se dají hned při prvním příznaku tak jo..
dcera ted měla ucpaný nos..tak jsem ji to lepila a po dvou dnech dobrý…Ono jak už se to rozjede ta rýma, tak už to není tak zázračné, ale zase to trošku zkracuje tu dobu uzdravení..
ale nemusí to fungovat na všech, není to lék.. ;) tak to tady nechci fanaticky obhajovat, aby pak někdo napsal že to je šunt, protože na něho to nepůsobí :mrgreen:

chápu :lol: já už vyzkoušela věcí :lol: prostě občas něco sedne a někdy zase ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.9.18 14:44

ted jsem ještě koupila hlívu ústřičnou z rakytníkem..ale naskočili jim nějaké vyrážky..tak nevím jestli by to mohla být na to alergie nebo ne..
počkám až jim to zmizí a zkusím dávat znova..jestli se objeví znova tak je to jasné no :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
13837
12.9.18 14:51

@Keyllah moje ano, řekla mi, že se vypíše vždy, když dítě nemůže do kolektivu a dle ní s čirou rýmou nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.9.18 15:21

Moje decka na to nastesti netrpi. Musim zaklepat. Skolkare mam posledniho.
Kdyz uz onemocni, tak jsou kaput viditelne, uplne 1-2× za skolni rok.
Kdyz bude skolkar nachrmlany, tak ho stahnu a odvezu k nasim. Muj otec na to ceka jak pes na uzene (bydli dal), ale moc prilezitosti nema, protoze decka nemocne nebyvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.9.18 15:24

@Kelsey se máš..taky bych vozila ( i když máme všechny cca 120 km daleko ), ale zatím jsou všichni bohužel pracující…

• Citovat
  • Upravit
74219
12.9.18 16:10
@smurfka píše:
@Kelsey se máš..taky bych vozila ( i když máme všechny cca 120 km daleko ), ale zatím jsou všichni bohužel pracující…

Nasi jsou 100 km od nas. My jsme si caste marodeni uzili nejvic, coz byli idealne nacasovane, kdyz nejstarsi byla ve skolce, mladsi batole a mimino a ja doma na RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
21.9.18 21:40

nám teda v pondělí poslali děti ze školky domů, že s rýmičkou nee, no já to nikdy tak moc vážně nebrala, protože ten mladší smrkat nechce, ale když se nad tím zamyslím, tak by mi jiné děti usoplené ve školce vadili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí