Školka Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
12.2.15 21:12

@acimedaca a kde bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30819
12.2.15 21:14
@Hlafka píše:
@acimedaca a kde bydlis?

v rochlicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
12.2.15 21:26

Znam z doslechu jen vesecky Jermanickou a Detskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
13.2.15 08:56

@acimedaca Já mám dobré zkušenosti s Kytičkou, ale tam my bohužel šanci skoro žádnou nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
10.4.17 14:22

Ahoj holky, nevite jak to presne je letos se zapisem do skolky? Z googleni jsem pochopila ze si mam vytisknout prihlasku z internetu, ale kde ji najit? A co dal s prihlaskou? Mam ji osobne prinest do skolky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30819
10.4.17 14:27

@tvetinka přihláška bud ve školce a nebo na stránkách města, nechat potvrdit u dětského lékaře a v určený den přinést do školky osobně
město spustilo jakýsi web kvůli školkám, ale je to pouze informativní, nemá to žádnou funkci - píšou na tom opět na stránkách města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
19.4.17 10:31

Šla bych osobně i pro přihlášku, člověk alespoň prozkoumá terén, seznámí se s učitelkou nebo ředitelkou, okoukne prostředí a zjistí kolik se hlásí dětí, nějaké šance třeba, co by se dalo udělat pro to, abych svoje dítě „s jistotou“ umístila. To samé pak s odevzdáním přihlášky. Kam se hlásíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin