Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@acimedaca Já mám dobré zkušenosti s Kytičkou, ale tam my bohužel šanci skoro žádnou nemáme.
Ahoj holky, nevite jak to presne je letos se zapisem do skolky? Z googleni jsem pochopila ze si mam vytisknout prihlasku z internetu, ale kde ji najit? A co dal s prihlaskou? Mam ji osobne prinest do skolky? ![]()
@tvetinka přihláška bud ve školce a nebo na stránkách města, nechat potvrdit u dětského lékaře a v určený den přinést do školky osobně
město spustilo jakýsi web kvůli školkám, ale je to pouze informativní, nemá to žádnou funkci - píšou na tom opět na stránkách města
Šla bych osobně i pro přihlášku, člověk alespoň prozkoumá terén, seznámí se s učitelkou nebo ředitelkou, okoukne prostředí a zjistí kolik se hlásí dětí, nějaké šance třeba, co by se dalo udělat pro to, abych svoje dítě „s jistotou“ umístila. To samé pak s odevzdáním přihlášky. Kam se hlásíte?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.