Školka na Praze 9

40
30.12.15 15:49

Skolka na P 9

Holky, napište mi prosím Vaše zkušenosti se skolka mi na Praze 9. Kam Vaše dětičky chodí a jak jste spokojeně vy i Vaše dětičky. Blíží se zápis a bohužel nemám od koho tyto informace získat. Budu ráda za všechny Vaše postrehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
84
30.12.15 16:51

@Katibald Jsem na tom podobne, uz jsem tady zakladala podobnou diskuzi, tak jsem zvedava, jake odpovedi se zde sejdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.1.16 23:24

Diky holky za info. Muzu se prosim zeptat na blizsi info ke skolce Nademlejnska? Ta skolka je docela po ruce prave a celkem jsme ji zvazovali. Klidne i do soukrome zpravy pokud muzu poprosit. Budu moc vdecna. Diky K :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.1.16 01:03

Neteř měla dobré zkušenosti s http://www.matysek-centrum.estranky.cz/, ale záleží, co hledáte. Ona si pochvalovala, že je s nima dobrá komunikace, na ledasčem se dalo dohodnout (vyzvedávání, délka spaní, plíny). A taky se tam platí to, co dítě fakt prochodí, takže žádný paušál. Ale na můj vkus mají zase vcelku malé prostory a nemají vlastní zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.1.16 18:53

Dobrý večer dámy, samozřejmě si utvořte především vlastní názor, ale i tak chci varovat. MŠ NADEMLEJNSKÁ

Jsem z této školky velice zklamaná. Vypadá velice dobře, ale to je bohužel jen nálepka. Personál velice špatný (jedna kuřačka) - naprosto neprofesionální, (včetně paní majitelky). Na děti se křičí. Polovinu dne jen spí i velké děti tedy (skoro 3 hodiny) Žádný samostatný rozvoj dětí. Prostory jsou veliké, ale nedostatečně využité. Velice málo hraček.

Nap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.1.16 12:02
@lipovkae píše:
Dobrý večer dámy, samozřejmě si utvořte především vlastní názor, ale i tak chci varovat. MŠ NADEMLEJNSKÁ

Jsem z této školky velice zklamaná. Vypadá velice dobře, ale to je bohužel jen nálepka. Personál velice špatný (jedna kuřačka) - naprosto neprofesionální, (včetně paní majitelky). Na děti se křičí. Polovinu dne jen spí i velké děti tedy (skoro 3 hodiny) Žádný samostatný rozvoj dětí. Prostory jsou veliké, ale nedostatečně využité. Velice málo hraček.

Nap

Upřímně, nováčci v diskuzích o školkách působí vždycky podezřele. Spíš jako konkurenční boj. Navíc tady byla kritika školky nademlejnská, pak zmizela a teď je tu nově 8o To by se v diskuzích dít nemělo.

Jako třeba tady:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.1.16 18:16

Rozumím Vám, nejsem konkurentka jen rozlobená maminka, která se možná až moc naštvala a zapálila do toho, že chce o této školce informovat.
Jednám teď totiž s paní majitelkou a její chování je dle mého nepřípustné a poté co mi předevčírem po našem z mé strany slušném vyjednávání típla telefon a dala mé telefonní číslo do ignoru, jsem se naštvala ještě víc.
(proč můj komentář předtím zmizel nevím, tak jsem ho sem právě dala znovu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.16 22:49

Já jsem velmi spokojená v MŠ Dětský úsměv, je to kousek od hotelu Step. Výborné učitelky (pro mladší děti hodné, předškoláky perfektně připraví do školy), nesmírně schopná paní ředitelka (ve školce je solná jeskyně!!!, vlastní keramická dílna), výběr z několika kroužků, děti mají plno aktivit - divadla, výlety, tvoření s rodiči, akce na zahradě,… BOhužel už tam proběhl Den otevřených dveří. Z vlastní zkušenosti školku opravdu doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.1.16 21:36
@Kikakree píše:
Já jsem velmi spokojená v MŠ Dětský úsměv, je to kousek od hotelu Step. Výborné učitelky (pro mladší děti hodné, předškoláky perfektně připraví do školy), nesmírně schopná paní ředitelka (ve školce je solná jeskyně!!!, vlastní keramická dílna), výběr z několika kroužků, děti mají plno aktivit - divadla, výlety, tvoření s rodiči, akce na zahradě,… BOhužel už tam proběhl Den otevřených dveří. Z vlastní zkušenosti školku opravdu doporučuji.

Jeden příspěvek? Velmi podezřelé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.1.16 09:56

Koukám, že sotva jsem se zaregistrovala, hned mě tu někdo napadá. Chtěla jsem jen poradit paní viz výše. Pardon, ale 10471 příspěvků opravdu nemám, nemám na to totiž čas @Bábrdl .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.1.16 11:01

@Kikakree Dekuji Vam za prispevek a radu. Souhlasim s Vami, ja take prispivam velmi zridka. @Bábrdl hned kazdeho podezriva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.1.16 11:41
@Kikakree píše:
Koukám, že sotva jsem se zaregistrovala, hned mě tu někdo napadá. Chtěla jsem jen poradit paní viz výše. Pardon, ale 10471 příspěvků opravdu nemám, nemám na to totiž čas @Bábrdl .

Debaty o soukromých školkách jsou tu „nováčky“ už provařené.

Ano, ty nemáš čas sem něco psát, jen chceš jedním příspěvkem zmínit, jaká školka je super. Takže je myslím jasné, že jsi v to zainteresovaná a tvůj názor není objektivní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.1.16 11:44
@kurametla píše:
@Kikakree Dekuji Vam za prispevek a radu. Souhlasim s Vami, ja take prispivam velmi zridka. @Bábrdl hned kazdeho podezriva.

To je fakt, jsem podezřívavá, ale tady si myslím, že právem. :kytka:
Pochopitelně, že ti někdo z té školky napíše, že je super, myslela jsem, že chceš spíš názory maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.1.16 13:25

A my si snad tykáme? Zajděte se do té školky podívat, než budete kritizovat. A jak sama píšete - „názory maminek“ - tak jsem napsala názor. těžko budu hodnotit školku, kterou neznám. Taky nezpochybňuju Váš názor. Ptala se jiná maminka a ne Vy.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
29.1.16 15:21
@Kikakree píše:
A my si snad tykáme? Zajděte se do té školky podívat, než budete kritizovat. A jak sama píšete - „názory maminek“ - tak jsem napsala názor. těžko budu hodnotit školku, kterou neznám. Taky nezpochybňuju Váš názor. Ptala se jiná maminka a ne Vy.
Děkuji

Je vidět, že jsi na diskuzi nová, tykání je tu běžné.
A nenapadlo tě, že ti co mají velké množství příspěvků je mají za delší období? Takže to skutečně neznamená, že nemají co dělat a sedí na Miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin