Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@reninka9 @ProJesle Dobry den, syn navstevuje jaslicky PROJESLE v Měšicich(cca 10min autem od letnan) sice len kratko ( a teda nie su v letnanoch, ale v okoli maju tusim par pobociek) ale musi zatial teda len chvalit. Jasle su do 4 rokov a mozno trosku drahsie od konkurencie(len si u konkurencie treba pripocitat vsetky priplatky) ale pristup je super a hlavne, co mne vyhovuje, ze ked ho chcem/potrebujem nechat doma, nemusim utekat k MUDR pre potvrdenie, ale napisem im len rano sms a ten den neplatim..Tety sa zdaju byt fajn (tuk tuk
a hlavne tam chodi s usmevom ( ma 14mesiacov) a ked si ho berem, tak ma s usmevom vita..Takze dufam, ze sa nasa financna situacia radikalne nezmeni, pretoze si neviem predstavit, ze by som ho musela zo skolky zobrat..pri nastupe do prae som mala vycitky, ale ked vidim, aky je spokojny, tak neni o com
![]()
Dávej pozor komu své dítě svěřuješ, zda-li je to regulérní školka, nebo jen nějaká hlídárna (pak jsou to vyhozené peníze) zda-li mají učitelky pedagogické vzdělání a mohou vzdělávat děti atd atd… zda-li dostaneš smlouvu…
Ahojda všem, pokud byste někdo sháněl spolehlivou a vzdělávací péči o děti za celkem rozumný peníz, napište mi SZ. Dám doporučení. Kvalifikované 2 paní učitelky školky a jesliček s pedagogickým i zdravotnickým vzděláním, mnoholetou praxí,…
přeji hezké dny C. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, co se týče školky Medvídek, Delfínek atd., tak za sebe říkám - je to fakt peklo..jinak podle toho, co tady psala Kata05 mi přijde, že je paní asi přímo z této školky - stačí se jí podívat do příspěvků a je to jasný..navíc je to asi jediný člověk, který tuto školku chválí :-//
Ty jsi měla děti ve všech těch školkách?
Že víš, že je to „peklo“…
@Anonymní píše:
Ne - je to pořád ta jedna - přečti si předchozí příspěvky.
Celá tahle diskuze je krajně podezřelá. Mám pocit, že se tu navzájem pomlouvají majitelé různých školek a maminky z emimina se užitečných informací nedočkají. @canariada nejdřív kritizuje nějakou školku medvídek, pak v dalším příspěvku přijde s tím, že ona zná dobrou školku a může „doporučit“… atd. A diskutují tu většinou novácči ![]()
@Bábrdl no tak já tedy nováček nejsem a ani nikoho nepomlouvám
ale je to děs čeho je kdo schopný jen pro svojí reklamu.
@hanča74 píše:
@Bábrdl no tak já tedy nováček nejsem a ani nikoho nepomlouvám![]()
ale je to děs čeho je kdo schopný jen pro svojí reklamu.
Tobě věřím
Ale koukni se na to, bitva anonymů a nováčků „školka XY je hrozná, děti tam trpí, ale znám tip na úžasnou školku, s hodnýma vzdělanýma učitelkama, je to školka AB…“, „ne AB je hrozná, jen se snažíš pomlouvat XY“ atd.
![]()
@Bábrdl jo ale jinak se tedy musím smát novým diskuzím nováčků, kde je to jasná reklama. Nedávno mě pobavila diskuze" kde nakupujete hezké věci a doplňky" a odpověd byla odkaz na eshop.
a děsná pochvala jak tam mají úžasné věci
@hanča74 píše:
@Bábrdl![]()
![]()
![]()
É, čistě ze zvědavosti, jaká je ta tvoje školka za pět litrů?
Jen bych na ni jukla ![]()
Hezký večer,
domnívám se, že vyjádření názoru není nic špatného. At je povídálek, či nováček. V tomto případě by se dalo pochybovat, kdo je či není nějak zaujatý. Já, respektuji každého.
Stejně tak v případě spokojenosti. Když jsou lidé s něčím spokojeni, tak proč si nedoporučit. Pochybuji, že to jiní lidé nečiní. To už člověk dnes nemůže? Pokud se někoho dotkly mé názory, tak prominte a nevšímejte si jich. Pak je asi lepší mlčet a myslet si své a poté postrádám smysl diskuzí. C.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj všichni, co se týče školky Medvídek, Delfínek atd., tak za sebe říkám - je to fakt peklo..jinak podle toho, co tady psala Kata05 mi přijde, že je paní asi přímo z této školky - stačí se jí podívat do příspěvků a je to jasný..navíc je to asi jediný člověk, který tuto školku chválí :-//