Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zichisek pre malu 3r a 3m. Kombinacia mladsi/starsi neviem ci je rozumna ;-(… mate v uzsom vybere nejaku ms?
Ahoj holky, doporučuju Bezva školičku v Praze 9 Hloubětíně, kamarádka se tam byla podívat a prý je to nová školka a cena za měsíc prý je taky super a pořád snad nabírají.
Udělali z té vilky, kdy jsem jí viděl prázdnou, celkem pěkné prostředí pro děti. Jen si myslím, že dát děti do 1 třídy s kapacitou 35 dětí ve věku od dvou let, není asi zrovna moc štastné řešení… Ale to je samozřejmě názor od názoru. Pěkné dny všem.
Paní Lenka Schandlová si u mě objednala dort, zaplatila pouze cca polovinu s tím, že zbytek doplatí a už se neozvala. Nesolidní osoba! ![]()
Nevíte o nějaké soukromé školce, která bere děti ještě v průběhu roku? Nemusí jít ani o Prahu 9.
@Kikinka01 Zkus spíš soukromá zařízení, tam bude větší pravděpodobnost než u těch státních, tam to bude podle mě úplně pasé.
@DrahusN Našla jsem si Trojskou labuť, tak máme danou přihlášku a uvidíme jestli nás vezmou. Hodně maminek si tady tu školku chválí, tak jestli se otevřou, tak bych se tam chtěla jít podívat.
@Kikinka01 Tak je fakt že ten program a nabídka kroužků je opravdu úchvatná ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Záleží pro jak staré dítě. Byli jsme se tam podívat, ale chtěli jsme školku pro starší, tak nás to nezaujalo. Hlavně ta kombinace mladší-starší