Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminky,
chtěla bych se zeptat, jaký je v současnosti zájem o zřízení další MŠ na Praze 9 - Střížkov, či pro začátek jen hlídání dětí. Jednalo by se o malou skupinku - max.8 dětí různého věku (i miminka). Prostředí rodinného domu se zahrádkou. Hlídání ve stylu - jako u maminky - hlavně žádný stres. 8:00 - 14:00, dříve či později dohodou. Cena cca 6000 Kč.
Děkuji za odpovědi
@vercac píše:
Milé maminky,
chtěla bych se zeptat, jaký je v současnosti zájem o zřízení další MŠ na Praze 9 - Střížkov, či pro začátek jen hlídání dětí. Jednalo by se o malou skupinku - max.8 dětí různého věku (i miminka). Prostředí rodinného domu se zahrádkou. Hlídání ve stylu - jako u maminky - hlavně žádný stres. 8:00 - 14:00, dříve či později dohodou. Cena cca 6000 Kč.
Děkuji za odpovědi
Jako 6 tisíc za každodenní docházku? ![]()
Tak já mám v Praze 9 soukromou za 5.500 včetně stravy a můžu ti říct že je tady velká konkurence.
@hanča74 píše:
Tak já mám v Praze 9 soukromou za 5.500 včetně stravy a můžu ti říct že je tady velká konkurence.
Vážně konkurence?
.
5.500 se stravou, to je zadarmo
. Ale záleží za jakou docházku.
@Menora docházka celý den, jak rodiče potřebují, někdy jsou tady děti i do 18 hod.ale já mám malou, jen pro 7 dětí a víc jich ani nechci, aby jsme se jim mohli věnovat
Mám zatím volno jen v pondělí a čtvrtek, ale bude mi končit holčina neb se stěhují na Moravu tak během června se uvolní místo.
No mě by to stacilo od září. Takže v červnu bych měla ještě fóra aby se malá trošku otukala. Kde přesně jste? A kolik stojí třeba jen ty 2dny?
@hanča74 píše:
Ty jo, to je levný. A kde ji máš? Klidně do SZ.
@zrzana2 Když jsou to dva dny v týdnu tak celý den stojí 320,–Kč i z jídlem. napíšu ti sz odkaz na stránky tak koukni
Take vim o levne skolce na Strizkove, hlidaji celodenne do 5000 Kc
a deti uz od 18ti mesicu, po dohode i mladsi.
@komteska píše:
Take vim o levne skolce na Strizkove, hlidaji celodenne do 5000 Kc![]()
a deti uz od 18ti mesicu, po dohode i mladsi.
díky za SZ ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.