MŠ Opava

30309
1.5.13 21:40

Mš Opava

Ahoj všem,
máme se stěhovat do Opavy. V pondělí pojedeme na zápis s naší předškolní dcerou. Máte tipy na fajn MŠ v Opavě? Zvažujeme MŠ Neumannovu…
ALE :!
Trvalé bydliště v Opavě mít ještě nikdo z nás mít nebude/ pronájem je ve fázi hledání/. Bude to při přijetí problém??
DÍky moc za názory. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.5.13 21:45

@farska Ahoj. Z MŠ Neumannova zkušenosti nemám, ale v Kylešovicích teda nic moc (MŠ 17. listopadu a MŠ Vaníčkova) - od té doby, co tu je nová paní ředitelka to jde bohužel z kopce - i paní učitelky si na ni dost stěžují přímo u primátora, ale k ničemu to nevede. :nevim: Anonym jistě pochopíš.

• Citovat
  • Upravit
30309
1.5.13 21:57
@Anonymní píše:
@farska Ahoj. Z MŠ Neumannova zkušenosti nemám, ale v Kylešovicích teda nic moc (MŠ 17. listopadu a MŠ Vaníčkova) - od té doby, co tu je nová paní ředitelka to jde bohužel z kopce - i paní učitelky si na ni dost stěžují přímo u primátora, ale k ničemu to nevede. :nevim: Anonym jistě pochopíš.

Pochopim a dekuju…
Diky za prispevek, moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.5.13 21:58

Podle mě záleží kde budete bydlet, od toho se odvíjí jaké školky ti doporučit.. Jestli v centru nebo předměstí, ať nelitaš do školky přes půl Opavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.5.13 21:59

@Obr Koloděj
No joo, to jsem chtela taky. Jenze pronajem stale nic a termin zapisu je tady. Takze to holt posmerujeme na vybranou MS/ a v sousedstvi pro dalsi dceru ZS/ a pak se to holt nejak udelat bude muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.5.13 22:03

Tak v Kateřinkách je Mš Šramkova a hned i Zš (myslím že celkem dobrá). Ale to tak těžko poradit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.5.13 22:15

Ja bych radsi ne zadnou sidlistni MS, at nemaji dcery sok-stehujem s z vesnice :think: :think:
Koukala jsem na MS Srdicko a taky Havlickovu. Ja fakt nevim. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.13 22:23

Můžu doporučit Havlíčkovu (moje mamka tam učí :) ), ale co jsem slyšela, je v Opavě hrozný nátřesk na školky a problém do nich dítě dostat - asi tak jako všude. Teda já vždycky slyším různé story, jak se některé maminky snaží uplácet :). Jinak to není žádná sídlištní školka, poblíž je ZŠ Mírova a ZŠ Mařádkova, přes cestu od MŠ je ZŠ pro děti s očními vadami a potom v parku Zvláštní škola..

• Citovat
  • Upravit
30309
1.5.13 22:25
@Anonymní píše:
Můžu doporučit Havlíčkovu (moje mamka tam učí :) ), ale co jsem slyšela, je v Opavě hrozný nátřesk na školky a problém do nich dítě dostat - asi tak jako všude. Teda já vždycky slyším různé story, jak se některé maminky snaží uplácet :). Jinak to není žádná sídlištní školka, poblíž je ZŠ Mírova a ZŠ Mařádkova, přes cestu od MŠ je ZŠ pro děti s očními vadami a potom v parku Zvláštní škola..

Dekuju moc za info, to je ta vedle Elektry, ze? Tu mam v uzsim vyberu. /jsem puvodem Opavacka/:-)
Natresk sice je, ale skolka ma povinnost prijmout predskolaka ze zakona. Takze tady se nevykrouti.
Doufam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
1.5.13 22:31

@farska jo vedle Elektry. Tak snad bude všechno o. k., držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.5.13 22:33

@farska no tak vidíš, já myslela že to tady vůbec neznáš. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.5.13 22:35

@Obr Koloděj Znaam, ale uz je to doba, co jsem tam nebydlela…:-))))

Dekuju! Ted budu zjistovat, jestli budou mit reditelky problem s tim, ze v Opave nemame TP/a mit nebudeme/. Ale maji ho tam nasi prarodice. Napadlo mne prihlasit dcerku k nekomu z nich… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.5.13 22:41

Podle mě TP nehraje roli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.5.13 22:55

@Obr Koloděj To se bojim, ze mozna jo.Toz uvidime :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin