Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
máme se stěhovat do Opavy. V pondělí pojedeme na zápis s naší předškolní dcerou. Máte tipy na fajn MŠ v Opavě? Zvažujeme MŠ Neumannovu…
ALE ![]()
Trvalé bydliště v Opavě mít ještě nikdo z nás mít nebude/ pronájem je ve fázi hledání/. Bude to při přijetí problém??
DÍky moc za názory. ![]()
@farska Ahoj. Z MŠ Neumannova zkušenosti nemám, ale v Kylešovicích teda nic moc (MŠ 17. listopadu a MŠ Vaníčkova) - od té doby, co tu je nová paní ředitelka to jde bohužel z kopce - i paní učitelky si na ni dost stěžují přímo u primátora, ale k ničemu to nevede.
Anonym jistě pochopíš.
@Anonymní píše:
@farska Ahoj. Z MŠ Neumannova zkušenosti nemám, ale v Kylešovicích teda nic moc (MŠ 17. listopadu a MŠ Vaníčkova) - od té doby, co tu je nová paní ředitelka to jde bohužel z kopce - i paní učitelky si na ni dost stěžují přímo u primátora, ale k ničemu to nevede.Anonym jistě pochopíš.
Pochopim a dekuju…
Diky za prispevek, moc!
Podle mě záleží kde budete bydlet, od toho se odvíjí jaké školky ti doporučit.. Jestli v centru nebo předměstí, ať nelitaš do školky přes půl Opavy ![]()
@Obr Koloděj
No joo, to jsem chtela taky. Jenze pronajem stale nic a termin zapisu je tady. Takze to holt posmerujeme na vybranou MS/ a v sousedstvi pro dalsi dceru ZS/ a pak se to holt nejak udelat bude muset…
Tak v Kateřinkách je Mš Šramkova a hned i Zš (myslím že celkem dobrá). Ale to tak těžko poradit. ![]()
Ja bych radsi ne zadnou sidlistni MS, at nemaji dcery sok-stehujem s z vesnice
![]()
Koukala jsem na MS Srdicko a taky Havlickovu. Ja fakt nevim. ![]()
Můžu doporučit Havlíčkovu (moje mamka tam učí
), ale co jsem slyšela, je v Opavě hrozný nátřesk na školky a problém do nich dítě dostat - asi tak jako všude. Teda já vždycky slyším různé story, jak se některé maminky snaží uplácet
. Jinak to není žádná sídlištní školka, poblíž je ZŠ Mírova a ZŠ Mařádkova, přes cestu od MŠ je ZŠ pro děti s očními vadami a potom v parku Zvláštní škola..
@Anonymní píše:
Můžu doporučit Havlíčkovu (moje mamka tam učí), ale co jsem slyšela, je v Opavě hrozný nátřesk na školky a problém do nich dítě dostat - asi tak jako všude. Teda já vždycky slyším různé story, jak se některé maminky snaží uplácet
. Jinak to není žádná sídlištní školka, poblíž je ZŠ Mírova a ZŠ Mařádkova, přes cestu od MŠ je ZŠ pro děti s očními vadami a potom v parku Zvláštní škola..
Dekuju moc za info, to je ta vedle Elektry, ze? Tu mam v uzsim vyberu. /jsem puvodem Opavacka/:-)
Natresk sice je, ale skolka ma povinnost prijmout predskolaka ze zakona. Takze tady se nevykrouti.
Doufam ![]()
@farska jo vedle Elektry. Tak snad bude všechno o. k., držím palce ![]()
@Obr Koloděj Znaam, ale uz je to doba, co jsem tam nebydlela…:-))))
Dekuju! Ted budu zjistovat, jestli budou mit reditelky problem s tim, ze v Opave nemame TP/a mit nebudeme/. Ale maji ho tam nasi prarodice. Napadlo mne prihlasit dcerku k nekomu z nich…
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.